Kunci Gitar Lain Udin And Friends X Asep Balon - M.L.M (Mantan Leuwih Mulus)



(Intro) C Am Dm G
        Em Am F G

  C               Am
kaduhung sagede gunung..
  Dm                    G
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
    Dm                    G
pangling bengetna gelis pisan..

    F               C
bahelamah.. maneh caludih..
Dm                     G
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C         Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
        C             E
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)
F
naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
G
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Em
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       Am
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  F
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     G
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
  F
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
      G
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

  C               Am
kaduhung sagede gunung..
  Dm                    G
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
    Dm                    G
pangling bengetna gelis pisan..

    F               C
bahelamah.. maneh caludih..
Dm                     G
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C         Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
             C         Em
saprak jeung urang papegat

       Am
naha maneh lewih mulus
       Dm
disaat jeng urang putus
       G
naha maneh lewih renyah
            C         Em
saprak jeng urang papisah

       Am
naha maneh lewih gurih
         Dm
saprak lila teu papangih
       G
naha maneh lewih lejat
        C             E
nyieun urang kasuat suat..

(Outro) F G F G



Lain Udin And Friends X Asep Balon - M.L.M (Mantan Leuwih Mulus)

(Intro) G Em Am D
        Bm Em C D

  G               Em
kaduhung sagede gunung..
  Am                    D
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
    Am                    D
pangling bengetna gelis pisan..

    C               G
bahelamah.. maneh caludih..
Am                     D
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Em
naha maneh lewih mulus
       Am
disaat jeng urang putus
       D
naha maneh lewih renyah
            G         Bm
saprak jeng urang papisah

       Em
naha maneh lewih gurih
         Am
saprak lila teu papangih
       D
naha maneh lewih lejat
        G             B
nyieun urang kasuat suat..

(Rapp)
C
naha maneh ayeuna mah asa jadi mantep?
D
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Bm
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       Em
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  C
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     D
komo ningali kabogoh maneh
nu beungeutna rempag
  C
tapi aing boga elmu
anyar keur dilakukeun
      D
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun..

  G               Em
kaduhung sagede gunung..
  Am                    D
gering nangtung ngalanglayung..
  G                    En
kamari panggih jeng mantan..
    Am                    D
pangling bengetna gelis pisan..

    C               G
bahelamah.. maneh caludih..
Am                     D
 ciga ucing nang pamanggih..

(Chorus)
       Em
naha maneh lewih mulus
       Am
disaat jeng urang putus
       D
naha maneh lewih renyah
            G         Bm
saprak jeng urang papisah

       Em
naha maneh lewih gurih
         Am
saprak lila teu papangih
       D
naha maneh lewih lejat
             G         Bm
saprak jeung urang papegat

       Em
naha maneh lewih mulus
       Am
disaat jeng urang putus
       D
naha maneh lewih renyah
            G         Bm
saprak jeng urang papisah

       Em
naha maneh lewih gurih
         Am
saprak lila teu papangih
       D
naha maneh lewih lejat
        G             B
nyieun urang kasuat suat..

(Outro) C D C D
Lihat Semua Chord Asep Balon
Posted on : by
Related Chords: