Kunci Gitar Kependem Tresno - GuyonWaton Cover (Ciptaan Agung Pradanta)


AutoScroll  

(Intro) C D G Em Am D G..

G          D    Em        D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   C           G
Nyerita'ke tresno..
       Am         D
Seng kependem ono ning dodo..

G        D     Em         D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane..
    Am          D       G  D
Uripku iki kudu koyo ngene..

G          D    Em        D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   C           G
Nyerita'ke tresno..
       Am         D
Seng kependem ono ing dodo..

G        D     Em         D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane..
    Am          D       G
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Em                  Bm
Senajan kowe.. Wis karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           C
Ora bakal ilang..
      D           Em
Tresnoku dinggo kowe..
          Am
Wis tak tutup..
      D          G
Atiku dinggo liyane..
        C
Mergo kowe..
       D              Em
Sing paling tak tresnani..
                Am
Senajan tresno iki..
       D            G
Mung kependem ning ati..

(Interlude) C D Bm Em Am D G

G          D    Em        D
Cobo rungokno.. nyanyian iki..
   C           G
Nyerita'ke tresno..
       Am         D
Seng kependem ono ing dodo..

G        D     Em         D
Kudu kepiye.. aku mesti piye
    C          G
Yen pancen dalane..
    Am          D       G
Uripku iki kudu koyo ngene..

    Em                  Bm
Senajan kowe.. Wis karo liyane
            C
Nanging tresnoku ro kowe
     D
Ora iso tak lalekke..

(Chorus)
           C
Ora bakal ilang..
      D           Em
Tresnoku dinggo kowe..
          Am
Wis tak tutup..
      D          G
Atiku dinggo liyane..
        C
Mergo kowe..
       D              Em
Sing paling tak tresnani..
                Am
Senajan tresno iki..
       D            G
Mung kependem ning ati..

           C
Ora bakal ilang..
      D           Em
Tresnoku dinggo kowe..
          Am
Wis tak tutup..
      D          G
Atiku dinggo liyane..
        C
Mergo kowe..
       D              Em
Sing paling tak tresnani..
                Am
Senajan tresno iki..
       D            G
Mung kependem ning ati..

                Am  D
Senajan tresno iki..
                    G
Mung kependem ning ati..
Lihat semua chord GuyonWaton
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: