Kunci Gitar Katon Wibi'S - Tanpo Welas Asih



(Intro) Am D G Em
        Am D..

  G                   C
koyo ngene caramu ninggalke
   D                    G
tanpo welas asih ramesakne..
G                       C
lorone tak akoni pancen loro..
          Am    D            G
mergo tresnaku uwes mbok sio-sio..

    G                C
wes ajur ajur mumur atiku..
 D                     G
amergo koe wes ninggal aku..
G                   C
tak cobo sak kuat-kuatku..
  G/B     Am            D       G
senajan nahan perih ono ning atiku..

(Chorus)
                   C
tulung sedelok wae dadi aku
D                           G
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
G                   C
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
D
 kabeh penjalukmu
          G              -D/F#
wes tak cobo nggo nuruti..
Em                  Am
 yen pancen takdire koyo ngene 
    D                  G
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe

(Int.) C D Bm Em -D
       Am D G..

    G                C
wes ajur ajur mumur atiku..
 D                     G
amergo koe wes ninggal aku..
G                   C
tak cobo sak kuat-kuatku..
  G/B     Am            D       G
senajan nahan perih ono ning atiku..

(Chorus)
                   C
tulung sedelok wae dadi aku
D                           G
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
G                   C
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
D
 kabeh penjalukmu
          G              -D/F#
wes tak cobo nggo nuruti..
Em                  Am
 yen pancen takdire koyo ngene 
    D                  G
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe

                   C
tulung sedelok wae dadi aku
D                           G
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
G                   C
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
D
 kabeh penjalukmu
          G              -D/F#
wes tak cobo nggo nuruti..
Em                  Am
 yen pancen takdire koyo ngene 
    D                    G
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe..

    C          D
aku sing loro ati
    Bm             Em
dee sing mbok tambani
          Am     D         G
cen ra ndue ati.. tanpo welas asih..



Katon Wibi'S - Tanpo Welas Asih

(Intro) F#m B E C#m
        F#m B..

  E                   A
koyo ngene caramu ninggalke
   B                    E
tanpo welas asih ramesakne..
E                       A
lorone tak akoni pancen loro..
          F#m   B            E
mergo tresnaku uwes mbok sio-sio..

    E                A
wes ajur ajur mumur atiku..
 B                     E
amergo koe wes ninggal aku..
E                   A
tak cobo sak kuat-kuatku..
  E/G#    F#m           B       E
senajan nahan perih ono ning atiku..

(Chorus)
                   A
tulung sedelok wae dadi aku
B                           E
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
E                   A
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
B
 kabeh penjalukmu
          E              -B/D#
wes tak cobo nggo nuruti..
C#m                 F#m
 yen pancen takdire koyo ngene 
    B                  E
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe

(Int.) A B G#m C#m -B
       F#m B E..

    E                A
wes ajur ajur mumur atiku..
 B                     E
amergo koe wes ninggal aku..
E                   A
tak cobo sak kuat-kuatku..
  E/G#    F#m           B       E
senajan nahan perih ono ning atiku..

(Chorus)
                   A
tulung sedelok wae dadi aku
B                           E
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
E                   A
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
B
 kabeh penjalukmu
          E              -B/D#
wes tak cobo nggo nuruti..
C#m                 F#m
 yen pancen takdire koyo ngene 
    B                  E
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe

                   A
tulung sedelok wae dadi aku
B                           E
 ben koe ngerasake opo sing tak rasake
E                   A
 tulung sedelok wae iso ngerteni..
B
 kabeh penjalukmu
          E              -B/D#
wes tak cobo nggo nuruti..
C#m                 F#m
 yen pancen takdire koyo ngene 
    B                    E
aku lan koe.. mlaku dewe-dewe..

    A          B
aku sing loro ati
    G#m            C#m
dee sing mbok tambani
          F#m    B         E
cen ra ndue ati.. tanpo welas asih..
Lihat Semua :

Katon Wibi 'S

Chord Kunci Gitar lainnya: