Kunci Gitar Anisa Salma - Kowe Blenjani



Capo di fret 2

(Intro) G C D G
        G-F#m-Em Am D Cm G

G             C
kepiye.. kowe kabarmu
D                        G
 wong sing tau ning jero atiku
G-F#m-Em               Am
      janjine ra bakal ngelarani
D                    G    Cm G...
 nanging sak iki blenjani..

G              C
jarene.. bakal ngancani
D                    G
 susah seneng mbok lakoni
G-F#m-Em             Am
      nyatane.. kowe ngapusi
D                  G
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  C                 D
perih.. sak jroning atiku..
     G             Bm         Em
yen eling.. marang kenangan dulu
  Am                  D
loro.. nanging kudu lilo..
                  G
kowe gandeng karo wong liyo..

 C              D
aku.. mung biso dedungo
       G        Bm         Em
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    G
tak tompo sak kuate ati..

(Int.) Cm Cm G-F#m-Em
       Am D G

G              C
jarene.. bakal ngancani
D                    G
 susah seneng mbok lakoni
G-F#m-Em             Am
      nyatane.. kowe ngapusi
D                  G
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  C                 D
perih.. sak jroning atiku..
     G             Bm         Em
yen eling.. marang kenangan dulu
  Am                  D
loro.. nanging kudu lilo..
                  G
kowe gandeng karo wong liyo..

 C              D
aku.. mung biso dedungo
       G        Bm         Em
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    G
tak tompo sak kuate ati..

    Am               D
tresno.. ra kudu duweni
                    C-Bm-Am-F#m-G
tak tompo sak kuate ati..



Anisa Salma - Kowe Blenjani

(Intro) A D E A
        A-G#m-F#m Bm E Dm A

A             D
kepiye.. kowe kabarmu
E                        A
 wong sing tau ning jero atiku
A-G#m-F#m              Bm
      janjine ra bakal ngelarani
E                    A    Dm A...
 nanging sak iki blenjani..

A              D
jarene.. bakal ngancani
E                    A
 susah seneng mbok lakoni
A-G#m-F#m            Bm
      nyatane.. kowe ngapusi
E                  A
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  D                 E
perih.. sak jroning atiku..
     A             C#m        F#m
yen eling.. marang kenangan dulu
  Bm                  E
loro.. nanging kudu lilo..
                  A
kowe gandeng karo wong liyo..

 D              E
aku.. mung biso dedungo
       A        C#m        F#m
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    A
tak tompo sak kuate ati..

(Int.) Dm Dm A-G#m-F#m
       Bm E A

A              D
jarene.. bakal ngancani
E                    A
 susah seneng mbok lakoni
A-G#m-F#m            Bm
      nyatane.. kowe ngapusi
E                  A
 sak iki malah nglungani..

(Chorus)
  D                 E
perih.. sak jroning atiku..
     A             C#m        F#m
yen eling.. marang kenangan dulu
  Bm                  E
loro.. nanging kudu lilo..
                  A
kowe gandeng karo wong liyo..

 D              E
aku.. mung biso dedungo
       A        C#m        F#m
mugo kowe.. bahagia karo kono..
    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    A
tak tompo sak kuate ati..

    Bm               E
tresno.. ra kudu duweni
                    D-C#m-Bm-G#m-A
tak tompo sak kuate ati..
Lihat Semua Chord Anisa Salma
Posted on : by
Related Chords: