Kunci Gitar Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi



       F   G           Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..

(Intro) Dm G Em Am
        Dm F Fm..

    C         Bm          Am    A
tak sawang.. esemu.. ning foto hpku..
      Dm      F             G
saben aku.. kelingan.. sliramu..

(Intro) Dm F G..

    C       Bm       Am       A
wes suwe.. aku.. rak krungu kabarmu..
       Dm        F       G
tenan aku rindu.. pengen ketemu..

Em                      Am
jare.. sliramu tulang rusukku..
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku..
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu..
   G
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

(Int.) F  Em  Am Dm G C
       F  Em  Am Dm  F  G..

Em                      Am
jare.. sliramu tulang rusukku..
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku..
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu..
   G
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..
         Dm      G               C
tiwas di enteni.. untune ilang siji..

(Outro) Dm G Em Am Dm G C



Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi

       B   C#          A#m
kali kuto.. batang, kendal..
D#m     G#m     C#            F#
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..

(Intro) G#m C# A#m D#m
        G#m B Bm..

    F#        Fm          D#m   D#
tak sawang.. esemu.. ning foto hpku..
      G#m     B             C#
saben aku.. kelingan.. sliramu..

(Intro) G#m B C#..

    F#      Fm       D#m      D#
wes suwe.. aku.. rak krungu kabarmu..
       G#m       B       C#
tenan aku rindu.. pengen ketemu..

A#m                     D#m
jare.. sliramu tulang rusukku..
A#m                 D#m D#
janji ora ninggalke aku..
          B          Bm
ning nyatane kabeh semu..
   C#
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
       B    C#         A#m
kali kuto.. batang, kendal..
D#m     G#m     C#            F#
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          B       C#          A#m
cukup semene.. anggonku ngenteni..
D#m           G#m        C#      F#
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

(Int.) B  A#m  D#m G#m C# F#
       B  A#m  D#m G#m  B  C#..

A#m                     D#m
jare.. sliramu tulang rusukku..
A#m                 D#m D#
janji ora ninggalke aku..
          B          Bm
ning nyatane kabeh semu..
   C#
sliramu ninggal aku..

(Chorus)
       B    C#         A#m
kali kuto.. batang, kendal..
D#m     G#m     C#            F#
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          B       C#          A#m
cukup semene.. anggonku ngenteni..
D#m           G#m        C#      F#
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

       B    C#         A#m
kali kuto.. batang, kendal..
D#m     G#m     C#            F#
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          B       C#          A#m
cukup semene.. anggonku ngenteni..
D#m           G#m        C#      F#
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..
         G#m     C#              F#
tiwas di enteni.. untune ilang siji..

(Outro) G#m C# A#m D#m G#m C# F#
Lihat Semua Chord Katon Wibi 'S
Posted on : by

Chord Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi

Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.