Kunci Gitar Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips)



(Intro) G C D G

G           D
soyo suwe.. tak rasakke
Em                   C
omonganmu.. ra tau nggenah..
G                  D
seneng ngrumpi.. karo ngrasani
Em                  C
seneng yen ono wong susah..

      Am
golek benere dewe..
       G
ra tau opo enenge
   D             C   D    G   D
omonganmu mung marai loro ati..

(Chorus)
                  G
kowe pancen lambe turah
          C
senengane di wah
                      D
mlaku karo ngguya ngguyu
               D
senengane adu adu
                G
ra peduli omongane salah

                  G
kowe pancen lambe turah
               C
omonganmu ra nggenah
                      D
seneng yen ono wong susah
                     D
susah yen ono wong seneng
              G
dasar wong gendeng..

       G
nganti tekan seprene
       D
ra ono perubahane
       Em
pengen dadi sorotan
     Bm
koyo artis terkenal
    C
padahal nek dipikir
      G
malah koyo wong kenthir
       Am
nganti uripe dewe
      D
malah ora dipikir

       G
senengane golek bahan
       D
dinggo nyambung omongan
         Em
yen lagi podo jagongan
          Bm
ngomong waton ra karuan
       C
pengen cari sensasi
     G
buat eksis sendiri
     Am      D           G      D
ra peduli omongane nglarani ati..

(Chorus)
                  G
kowe pancen lambe turah
          C
senengane di wah
                      D
mlaku karo ngguya ngguyu
               D
senengane adu adu
                G
ra peduli omongane salah

                  G
kowe pancen lambe turah
               C
omonganmu ra nggenah
                      D
seneng yen ono wong susah
                     D
susah yen ono wong seneng
              G
dasar wong gendeng..

      G
omongane ngalor ngidul
    D
padahal cuma ngibul
     Em
suka mencaci orang
       Bm
kadang tanpa alasan
       C
mbok cubo kowe mikir
    G
ojo koyo wong kentir
     Am
nek omong ojo waton
    D
serius ojo guyon

    G
opo toh tujuanmu ?
    D
opo toh masalahmu ?
    Em
apa emang hobimu
        Bm
mencaci orang melulu
     C
coba koreksi diri
     G
jadi diri sendiri
     Am         D        G         D
lerenno ngurusi masalahe wong liyo..

(Chorus)
                  G
kowe pancen lambe turah
          C
senengane di wah
                      D
mlaku karo ngguya ngguyu
               D
senengane adu adu
                G
ra peduli omongane salah

                  G
kowe pancen lambe turah
               C
omonganmu ra nggenah
                      D
seneng yen ono wong susah
                     D
susah yen ono wong seneng
              G
dasar wong gendeng..

                  G
kowe pancen lambe turah
          C
senengane di wah
                      D
mlaku karo ngguya ngguyu
               D
senengane adu adu
                G
ra peduli omongane salah

                  G
kowe pancen lambe turah
               C
omonganmu ra nggenah
                      D
seneng yen ono wong susah
                     D
susah yen ono wong seneng
              G     
dasar wong gendeng..

(Outro) C G C G.. C      G
                 (yayaya)
Lihat Semua Chord Kang Ipin
Posted on : by
Related Chords: