Kunci Gitar Kang Ipin - Kancanan Bae Chord



(Intro) F G Em Am
        Dm  G  C..

    C       G/B  Am   -G
balikan.. karo.. kowe..
F        G         C       Am
pada bae aku nggoleti penyakit..
F          G
aku wis mbatin pada..
 Em         Am
ora bakal beda..
    Dm            G          C
wis mending dewek kancanan bae..

 F                       G
aku wis ngerti sifat aslimu..
  Em         E          Am
kesel aku ngetutna karepmu..
A       Dm
wis aja diganggu ganggu..
    G              C
wis bulet keputusanku..

(Chorus)
F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G  (Am)
lara sing selara larane..

(Int.) Am                   F
        (ora ngapak ora kepenak..)
                           C G
      (ora ngapak didupak)
       Am F C G..

 F                       G
aku wis ngerti sifat aslimu..
  Em         E          Am
kesel aku ngetutna karepmu..
A       Dm
wis aja diganggu ganggu..
    G              C
wis bulet keputusanku..

(Chorus)
F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G   C
lara sing selara larane..

F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G   C
lara sing selara larane..

F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G   C
lara sing selara larane..

F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G   C
lara sing selara larane..

F        G         Em
ko.. ora ngerti rasane..
  A           Dm
remuk.. ati kiye..
      G               C
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
F         G          Em    Am
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Dm          G   C  A
lara sing selara larane..
     Dm          G   C
lara sing selara la..rane..

(melasi temen kowe sri.. sri..)





(Intro) C D Bm Em
        Am  D  G..

    G       D/F# Em   -D
balikan.. karo.. kowe..
C        D         G       Em
pada bae aku nggoleti penyakit..
C          D
aku wis mbatin pada..
 Bm         Em
ora bakal beda..
    Am            D          G
wis mending dewek kancanan bae..

 C                       D
aku wis ngerti sifat aslimu..
  Bm         B          Em
kesel aku ngetutna karepmu..
E       Am
wis aja diganggu ganggu..
    D              G
wis bulet keputusanku..

(Chorus)
C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D  (Em)
lara sing selara larane..

(Int.) Em                   C
        (ora ngapak ora kepenak..)
                           G D
      (ora ngapak didupak)
       Em C G D..

 C                       D
aku wis ngerti sifat aslimu..
  Bm         B          Em
kesel aku ngetutna karepmu..
E       Am
wis aja diganggu ganggu..
    D              G
wis bulet keputusanku..

(Chorus)
C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D   G
lara sing selara larane..

C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D   G
lara sing selara larane..

C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D   G
lara sing selara larane..

C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D   G
lara sing selara larane..

C        D         Bm
ko.. ora ngerti rasane..
  E           Am
remuk.. ati kiye..
      D               G
pas sadar mung nggo dolanan kowe..
C         D          Bm    Em
ko.. tega tegane nglarani aku..
     Am          D   G  E
lara sing selara larane..
     Am          D   G
lara sing selara la..rane..

(melasi temen kowe sri.. sri..)

Chord Kang Ipin - Kancanan Bae

Lihat Semua :