Kunci Gitar Kang Ipin - Bulupitu



(Intro) G  A  C Cm G..

G                      C
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
D                Bm
 bakal setia nunggu awakku bali
E              Am
 tak belani kerjo neng luar negeri
D                     G
 nggolek modal kanggo rabi..

G                  C
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
D                 Bm
 nalikane kowe ngeterke lungoku
E                  Am
 netes eluh neng pipi kowe ra lilo
D               G
 jebule malah suloyo..

C     D           Bm            Em
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Am      D           G
krungu awakmu uwis mbojo..
C      D           Bm       Em
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Am       D         G
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  C   D    Bm        Em
roso.. awakku mati separo 
   Am       D      G
mergo bondo kowe ilang roso
  C  D       Bm     Em
opo.. pancen kowe sengojo
    Am       D           G
ninggal tatu ngambyarke atiku..

(Int.) C D Bm E Am D G
       C#m D B Em Am  D..

C     D           Bm            Em
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Am      D           G
krungu awakmu uwis mbojo..
C      D           Bm       Em
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Am       D         G
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  C   D    Bm        Em
roso.. awakku mati separo 
   Am       D      G
mergo bondo kowe ilang roso
  C  D       Bm     Em
opo.. pancen kowe sengojo
    Am       D           G
ninggal tatu ngambyarke atiku..

  C   D    Bm        Em
roso.. awakku mati separo
   Am       D         G
mergo bondo kowe lali rupo..
  C  D       Bm     Em
opo.. pancen kowe sengojo
    Am        D           G
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..

  C  D       Bm     Em
opo.. pancen kowe sengojo
    Am        D           G
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..



Kang Ipin - Bulupitu

(Intro) C  D  F Fm C..

C                      F
 mbiyen kowe ning kene wis tau janji
G                Em
 bakal setia nunggu awakku bali
A              Dm
 tak belani kerjo neng luar negeri
G                     C
 nggolek modal kanggo rabi..

C                  F
 bulupitu mbiyen dadi saksi bisu
G                 Em
 nalikane kowe ngeterke lungoku
A                  Dm
 netes eluh neng pipi kowe ra lilo
G               C
 jebule malah suloyo..

F     G           Em            Am
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm      G           C
krungu awakmu uwis mbojo..
F      G           Em       Am
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm       G         C
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  F   G    Em        Am
roso.. awakku mati separo 
   Dm       G      C
mergo bondo kowe ilang roso
  F  G       Em     Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm       G           C
ninggal tatu ngambyarke atiku..

(Int.) F G Em A Dm G C
       F#m G E Am Dm  G..

F     G           Em            Am
paribasane bledeg ning mongso ketigo
Dm      G           C
krungu awakmu uwis mbojo..
F      G           Em       Am
tego-tegone kowe ngrusak janji setio
Dm       G         C
ning bulupitu purwokerto

(Chorus)
  F   G    Em        Am
roso.. awakku mati separo 
   Dm       G      C
mergo bondo kowe ilang roso
  F  G       Em     Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm       G           C
ninggal tatu ngambyarke atiku..

  F   G    Em        Am
roso.. awakku mati separo
   Dm       G         C
mergo bondo kowe lali rupo..
  F  G       Em     Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm        G           C
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..

  F  G       Em     Am
opo.. pancen kowe sengojo
    Dm        G           C
nggolet dunyo tanpo mikir tresno..
Lihat Semua Chord Kang Ipin
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.