Kunci Gitar Jovita Aurel - LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version



Capo di fret 3

(Intro) Am F C G
        Am F C G

Am                F
kowe.. ojo sambat wae
         C              G
kabeh po wae.. akeh butuhe..
 Am               F
mrene.. ayo podo mrene
            C                  G
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Am
 nduwe utang yo kudu di saur
F
 angsuranmu ojo lali disaur
C                                   G
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         (Am)
ngomongo aku..

(Reff)
  Am                              F
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    C
seumpamane temenan aku isoke
                      G
iku kabeh bakalan tak turuti

      Am
ndak usah ngaleh
                          F
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            C
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             G
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro) Am F C G

 Am               F
mrene.. ayo podo mrene
            C                  G
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Am
 nduwe utang yo kudu di saur
F
 angsuranmu ojo lali disaur
C                                   G
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         (Am)
ngomongo aku..

(Reff)
  Am                              F
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    C
seumpamane temenan aku isoke
                      G
iku kabeh bakalan tak turuti

      Am
ndak usah ngaleh
                          F
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            C
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             G
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro) Am F C G
        Am F C G Am



Jovita Aurel - LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng ) Reggae Version

(Intro) Cm G# D# A#
        Cm G# D# A#

Cm                G#
kowe.. ojo sambat wae
         D#             A#
kabeh po wae.. akeh butuhe..
 Cm               G#
mrene.. ayo podo mrene
            D#                 A#
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Cm
 nduwe utang yo kudu di saur
G#
 angsuranmu ojo lali disaur
D#                                  A#
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         (Cm)
ngomongo aku..

(Reff)
  Cm                              G#
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    D#
seumpamane temenan aku isoke
                      A#
iku kabeh bakalan tak turuti

      Cm
ndak usah ngaleh
                          G#
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            D#
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             A#
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Intro) 
Cm G# D# A#

 Cm               G#
mrene.. ayo podo mrene
            D#                 A#
cerito ning kene.. yo opo enak'e..

Cm
 nduwe utang yo kudu di saur
G#
 angsuranmu ojo lali disaur
D#                                  A#
 semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur..
         (Cm)
ngomongo aku..

(Reff)
  Cm                              G#
seumpomo.. iku kabeh yo mek gur seumpomo
                    D#
seumpamane temenan aku isoke
                      A#
iku kabeh bakalan tak turuti

      Cm
ndak usah ngaleh
                          G#
awakmu menengo kene ndak usah ngeleh
                            D#
ning kene tak barengi lek kate nangis
                             A#
nangis bareng bareng ayo wis ning kene

(Outro) Cm G# D# A#
        Cm G# D# A# Cm
Lihat Semua Chord Jovita Aurel
Posted on : by
Related Chords: