Kunci Gitar Jovita Aurel - Hello Sayang



Capo di fret 1

(Intro) F C F G
        F C F G

        C
hello sayang..
              F
kepiye kowe kabarmu..
      G
hello sayang..
               C
apa isih eling suaraku..

       C
suwe tenan..
             F
rasane ora ketemu
           Dm
kowe karo aku..
G               C
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               F
rungokno iki laguku..
                 C
ing dina ulang tahunmu..
              G
senajan kowe adoh karo aku..
                 C  
aku tetep tresno sliramu..

              F
aku ra bisa lali..
                C
nganti tekaning pati..
         G
aku aku aku terus kelingan
                   C
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C F

-G      C
 suwe tenan..
             F
rasane ora ketemu
           Dm
kowe karo aku..
G               C
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               F
rungokno iki laguku..
                 C
ing dina ulang tahunmu..
              G
senajan kowe adoh karo aku..
                 C  
aku tetep tresno sliramu..

              F
aku ra bisa lali..
                C
nganti tekaning pati..
         G
aku aku aku terus kelingan
                   C
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro) F G C



Jovita Aurel - Hello Sayang

(Intro) F# C# F# G#
        F# C# F# G#

        C#
hello sayang..
              F#
kepiye kowe kabarmu..
      G#
hello sayang..
               C#
apa isih eling suaraku..

       C#
suwe tenan..
             F#
rasane ora ketemu
           D#m
kowe karo aku..
G#              C#
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               F#
rungokno iki laguku..
                 C#
ing dina ulang tahunmu..
              G#
senajan kowe adoh karo aku..
                 C# 
aku tetep tresno sliramu..

              F#
aku ra bisa lali..
                C#
nganti tekaning pati..
         G#
aku aku aku terus kelingan
                   C#
dina ulang tahunmu sayang..

(Int.) F# G# Fm A#m
       D#m G# C# F#

-G#     C#
 suwe tenan..
             F#
rasane ora ketemu
           D#m
kowe karo aku..
G#              C#
 wis suwe ora ketemu

(Chorus)
               F#
rungokno iki laguku..
                 C#
ing dina ulang tahunmu..
              G#
senajan kowe adoh karo aku..
                 C# 
aku tetep tresno sliramu..

              F#
aku ra bisa lali..
                C#
nganti tekaning pati..
         G#
aku aku aku terus kelingan
                   C#
dina ulang tahunmu sayang..

(Outro) F# G# C#
Lihat Semua Chord Jovita Aurel
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.