Kunci Gitar Bima Tarore feat. Nabila - Samudra Janji



Capo di fret 4

(Intro) F G Am G
        F-Em-Dm-Bb-G
        Am G C
        Dm Em Fm G

C       G          Am
ora tau ngecewakne atiku..
F        G        C
ora tau mblenjani janji..
     Dm          G
maturnuwun kagem sedoyo..
  Em               Am
roso tresno marang aku..
      Dm         G         C
bakal tak jogo kabeh roso iki..

(Intro) Fm G

  C             G          Am
nggih kang mas aku nyobo setio..
Gm C F          G           C
     mergo kowe sing tak arepi..
     Dm          G
arep sopo nggodo awakku
    Em        Am
aku rabakal kegodo
      F         G           C
merga kabeh iki kanggo sliramu..

  F           G
bakal njogo roso iki
    Em        Am
kanggo saklawase
      Bb               G
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
     F      G
mugo-mugo kito..
       Em          Am
angsal restuning bumi
F          G          C
bebarengan nganti tekaning pati..

  F     G      Em        Am
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     Dm         Em
kowe lan aku ngarungi..
  Fm           G    C
samudraning janji suci..

(Int.) Dm Em G..
       Am G F G

  C          G          Am  G
nggih nimas aku nyobo setio..
F          G           Am
mergo kowe sing tak arepi..
     Dm          G
arep sopo nggodo awakku
    Em        Am
aku rabakal kegodo..
      Dm        G           C
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  F           G
bakal njogo roso iki
    Em        Am
kanggo saklawase
      Bb               G
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
     F      G
mugo-mugo kito..
       Em          Am
angsal restuning bumi
F          G          C
bebarengan nganti tekaning pati..

  F     G      Em        Am
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     Dm         Em
kowe lan aku ngarungi..
  Fm           G
samudraning janji

     F      G
mugo-mugo kito..
       Em          Am
angsal restuning bumi
F          G          C
bebarengan nganti tekaning pati..

  F     G      Em        Am
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     Dm         Em
kowe lan aku ngarungi..
  Fm           G    C
samudraning janji suci..

Dm      G      C           Am
awake dewe.. sesarengan saklawase
Dm         G            C
ngarungi samudraning janji..



Bima Tarore feat. Nabila - Samudra Janji

(Intro) A B C#m B
        A-G#m-F#m-D-B
        C#m B E
        F#m G#m Am B

E       B          C#m
ora tau ngecewakne atiku..
A        B        E
ora tau mblenjani janji..
     F#m         B
maturnuwun kagem sedoyo..
  G#m              C#m
roso tresno marang aku..
      F#m        B         E
bakal tak jogo kabeh roso iki..

(Intro) Am B

  E             B          C#m
nggih kang mas aku nyobo setio..
Bm E A          B           E
     mergo kowe sing tak arepi..
     F#m         B
arep sopo nggodo awakku
    G#m       C#m
aku rabakal kegodo
      A         B           E
merga kabeh iki kanggo sliramu..

  A           B
bakal njogo roso iki
    G#m       C#m
kanggo saklawase
      D                B
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
     A      B
mugo-mugo kito..
       G#m         C#m
angsal restuning bumi
A          B          E
bebarengan nganti tekaning pati..

  A     B      G#m       C#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     F#m        G#m
kowe lan aku ngarungi..
  Am           B    E
samudraning janji suci..

(Int.) F#m G#m B..
       C#m B A B

  E          B          C#m B
nggih nimas aku nyobo setio..
A          B           C#m
mergo kowe sing tak arepi..
     F#m         B
arep sopo nggodo awakku
    G#m       C#m
aku rabakal kegodo..
      F#m       B           E
marga kabeh iki kanggo sliramu..

  A           B
bakal njogo roso iki
    G#m       C#m
kanggo saklawase
      D                B
ora bakal ilang.. roso tresno..

(Chorus)
     A      B
mugo-mugo kito..
       G#m         C#m
angsal restuning bumi
A          B          E
bebarengan nganti tekaning pati..

  A     B      G#m       C#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     F#m        G#m
kowe lan aku ngarungi..
  Am           B
samudraning janji

     A      B
mugo-mugo kito..
       G#m         C#m
angsal restuning bumi
A          B          E
bebarengan nganti tekaning pati..

  A     B      G#m       C#m
mugi Gusti sageto ngijabahi..
     F#m        G#m
kowe lan aku ngarungi..
  Am           B    E
samudraning janji suci..

F#m     B      E           C#m
awake dewe.. sesarengan saklawase
F#m        B            E
ngarungi samudraning janji..
Lihat Semua Chord Bima Tarore
Posted on : by
Related Chords: