Kunci Gitar Jovita Aurel - Tengno Muleh (SKA Version)



C              F
 tengno muleh..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

(Intro) C F C G

C              F
 mbiyen awakmu tau
      C          G
njanjeni ngrabi aku..
C                  F
 status facebookku yo wis
        C          G
mbok ganti tunanganmu..
C               F
 sampe kabeh koncoku
      C         G
takon kapan rabiku..
C            F
 jawabanku mesem
         C            G
karo ngguyu nang koncoku..

C              F
 tengno muleh..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

   C                   F
timbange kowe ngetengi mantanmu
     C                   G
sing tau mbok terno ngakune koncomu

(Reff)
C              F
 tengno muleh.. wis ndang terno..
C                  G
 untung aku ratau mbok terno muleh
C          F
 aku isin.. nduwe mantan..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

C              F
 tengno muleh.. wis ndang terno..
C                  G
 untung aku ratau mbok terno muleh
C          F
 aku isin.. nduwe mantan..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

(Int.) C F C G
       C F C G

C              F
 mbiyen awakmu tau
      C          G
njanjeni ngrabi aku..
C                  F
 status facebookku yo wis
        C          G
mbok ganti tunanganmu..
C               F
 sampe kabeh koncoku
      C         G
takon kapan rabiku..
C            F
 jawabanku mesem
         C            G
karo ngguyu nang koncoku..

   C                   F
timbange kowe ngetengi mantanmu
     C                   G
sing tau mbok terno ngakune koncomu

(Reff)
C              F
 tengno muleh.. wis ndang terno..
C                  G
 untung aku ratau mbok terno muleh
C          F
 aku isin.. nduwe mantan..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

C              F
 tengno muleh.. wis ndang terno..
C                  G
 untung aku ratau mbok terno muleh
C          F
 aku isin.. nduwe mantan..
C                    G
 senengane ngetengno muleh kancane

C               F
 (tengno muleh.. wis ndang terno..)
C                   G
 (untung aku ratau mbok terno muleh)
C           F
 (aku isin.. nduwe mantan..)
C                     G
 (senengane ngetengno muleh kancane)

(Outro) C F C G C
Lihat Semua Chord Jovita Aurel
Posted on : by
Related Chords: