Kunci Gitar Jihan Audy - Salah Dalan Chord



(Intro) C -G F..
        C -G F..
        Dm G Am
        Dm G C..

    C     G/B       Am
jaremu.. aku siji sijine..
 F           G          C
wong seng.. ono neng atimu ..
 F        G
ora ono liyane..
         Em           Am
tresnomu mung kanggo aku..
        Dm
nanging nyatane
     G         C   G
kowe mileh liyane..

         C        G/B        Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane..
      F           G       C
kudu nerimo kabeh keputusane..
         F          G
senadyan abot sanggane..
       Em        Am
aku merjuangne kowe..
        Dm          G         C
nanging lungomu ojo ngene carane..

F     G       Am G
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

(Chorus)
          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    G
tresnomu menggok dalane..

(Int.) F  Em Am  Dm  G
       F  Fm  C G/B Am A Dm  G..

F     G       C
 loro atiku loro..
         Dm
kelangan tresnomu..
        G
ilang separuh nyowoku..

(Chorus)
          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    G
tresnomu menggok dalane..

          Am
yo mung kowe..
       F              C
sing paling rak tresnani..
          Am          F         G
nanging kowe.. seng tego ngelarani..
        Am         F          C
janji tulus nganti tekaning pati..
    Dm         G
opo kowe wes lali..
       Em        Am
suwene aku ngancani..
         Dm
yen mung akhire
         G          C    Am
tresnomu menggok dalane..
         Dm
yen mung akhire
         G          Am  G
tresnomu menggok dalane..
         F
yen mung akhire
         G           C... -G C
tresnomu menggok dalane..

Chord Jihan Audy - Salah Dalan

Lihat Semua :