Kunci Gitar Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi



(Intro) F G C..
        C Em Am  F G C..
        Dm G C Am
        F G C  G..

C     Em      Am
ojo dipikir.. sepaneng..
   F            G             C
yo mbok.. ojo dipikir nemen-nemen..
   Dm      G          C        Am
trimo opo anane.. lelakon urip iki..
   Dm       G     C   G
snajan abot dilakoni..

 C        Em       Am
mbok sing santay.. pikire..
 F           G         C
ojo grusa grusu.. tumindak'e..
    Dm        G
yen dipikir nemen-nemen
      C           Am
nggarai.. gelis tuwek..
    Dm          G        C
yen wis tuwek.. untune entek..

(Intro) F  Am  Dm  E

(Chorus)
        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

        F       E
dipikir karo ngopi..

(Int.) Am Em F C
       Dm G E..
       F G C G/B Am
       F  G  C  G

 C        Em       Am
mbok sing santay.. pikire..
 F           G         C
ojo grusa grusu.. tumindak'e..
    Dm        G
yen dipikir nemen-nemen
      C           Am
nggarai.. gelis tuwek..
    Dm          G        C
yen wis tuwek.. untune entek..

(Intro) F  Am  Dm  E

(Chorus)
        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak.. ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi..

F         G       C
dipikir.. karo ngopi..



Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi

(Intro) D E A..
        A C#m F#m  D E A..
        Bm E A F#m
        D E A  E..

A     C#m     F#m
ojo dipikir.. sepaneng..
   D            E             A
yo mbok.. ojo dipikir nemen-nemen..
   Bm      E          A        F#m
trimo opo anane.. lelakon urip iki..
   Bm       E     A   E
snajan abot dilakoni..

 A        C#m      F#m
mbok sing santay.. pikire..
 D           E         A
ojo grusa grusu.. tumindak'e..
    Bm        E
yen dipikir nemen-nemen
      A           F#m
nggarai.. gelis tuwek..
    Bm          E        A
yen wis tuwek.. untune entek..

(Intro) D  F#m  Bm  C#

(Chorus)
        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

        D       C#
dipikir karo ngopi..

(Int.) F#m C#m D A
       Bm E C#..
       D E A E/G# F#m
       D  E  A  E

 A        C#m      F#m
mbok sing santay.. pikire..
 D           E         A
ojo grusa grusu.. tumindak'e..
    Bm        E
yen dipikir nemen-nemen
      A           F#m
nggarai.. gelis tuwek..
    Bm          E        A
yen wis tuwek.. untune entek..

(Intro) D  F#m  Bm  C#

(Chorus)
        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

        F#m               C#m
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       D          A
ketika otak butuh inspirasi
    Bm              E
ben gak botak.. ben tambah penak
        C#
yo kowe ngombeo kopi..

D         E       A
dipikir.. karo ngopi..
Lihat Semua Chord Jihan Audy
Posted on : by
Related Chords: