Kunci Gitar Jihan Audy - Aku Getun Sayang



(Intro) C G/B Am..
        F G C..
        F G

  C          G            Am
netes eluhku ngempet roso kangenku..
-G         F
 marang sliramu..
       Dm     G
sing tau ngiseni uripku..
-F Em                      Am   A
  aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm       G
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      F
aku getun sayang..
   G                      Em
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Am
pas sayang sayange..
    A      Dm          G
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        C              C7
sing raiso.. mbok lalekne..

            F               G
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Em                     Am
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
A           Dm
saiki pas pengen mbalik..
      G                    C
kowe uwes.. disanding wong liyo..

(Int.) F  G  Em  Am A
       Dm  G  C  G

  C          G            Am
netes eluhku ngempet roso kangenku..
          F
marang sliramu..
       Dm     G
sing tau ngiseni uripku..
 Em                      Am   A
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Dm
kowe wes tau berjuang
         G
nanging aku malah ngilang..

 C         G          Am
aku baru sadar lorone atimu..
      F          Dm       G
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Em                A
kowe.. sing nenani aku..
        Dm
kowe ra tau tak gugu
           G
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      F
aku getun sayang..
   G                      Em
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Am
pas sayang sayange..
    A      Dm          G
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        C              C7
sing raiso.. mbok lalekne..

            F               G
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Em                     Am
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
A           Dm
saiki pas pengen mbalik..
      G                    C
kowe uwes.. disanding wong liyo..



Jihan Audy - Aku Getun Sayang

(Intro) A# F/A Gm..
        D# F A#..
        D# F

  A#         F            Gm
netes eluhku ngempet roso kangenku..
-F         D#
 marang sliramu..
       Cm     F
sing tau ngiseni uripku..
-D# Dm                      Gm   G
   aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang
         F
nanging aku malah ngilang..

 A#        F          Gm
aku baru sadar lorone atimu..
      D#         Cm       F
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      D#
aku getun sayang..
   F                      Dm
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Gm
pas sayang sayange..
    G      Cm          F
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        A#             A#7
sing raiso.. mbok lalekne..

            D#              F
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Dm                     Gm
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
G           Cm
saiki pas pengen mbalik..
      F                    A#
kowe uwes.. disanding wong liyo..

(Int.) D#  F  Dm  Gm G
       Cm  F  A#  F

  A#         F            Gm
netes eluhku ngempet roso kangenku..
          D#
marang sliramu..
       Cm     F
sing tau ngiseni uripku..
 Dm                      Gm   G
aku.. sing mbok sayang sayang..
         Cm
kowe wes tau berjuang
         F
nanging aku malah ngilang..

 A#        F          Gm
aku baru sadar lorone atimu..
      D#         Cm       F
nalikane kowe mbiyen iseh karo aku..
  Dm                G
kowe.. sing nenani aku..
        Cm
kowe ra tau tak gugu
           F
ra tau tak jogo perasaanmu..

(Chorus)
      D#
aku getun sayang..
   F                      Dm
nyapo mbiyen aku tego ninggal kowe
               Gm
pas sayang sayange..
    G      Cm          F
tak gawe tatu.. jerune atimu..
        A#             A#7
sing raiso.. mbok lalekne..

            D#              F
aku getun sayang.. nyapo mbiyen aku..
          Dm                     Gm
ninggal kowe pas lagi sayang sayange..
G           Cm
saiki pas pengen mbalik..
      F                    A#
kowe uwes.. disanding wong liyo..
Lihat Semua :

Jihan Audy

Chord Kunci Gitar lainnya: