Kunci Gitar James AP - Wong Siji Chord



Capo : fret 2

(Intro) F Am F G..

C                        Am
kowe.. sing mbien tak kancani
           F
tibak'e saiki..
        G
ilang secepat pelangi..

C                     Am
kowe.. sing mbien tau janji..
              F             G
jebul tak tenani.. ngeculno aku iki..

 Dm                         C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm           F           G
gur mung angenan semu wong siji..

(Chorus)
    C                    Em  E
senajan ati iki urong ikhlas..
    Am       G         F    G
senajan ati iki urong iso waras..
       C
gur mergo nyawangi kowe..
    Em       E           Am
iso nambani atiku sing luwih..
G           F
 mek mok anggep konco..
G         C
aku wes lego..

(Int.) C E Am Gm F  G..
       C E Am Gm F  G..

 Dm                         C
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Dm           F           G
gur mung angenan semu wong siji..

(Chorus)
    C                    Em  E
senajan ati iki urong ikhlas..
    Am       G         F    G
senajan ati iki urong iso waras..
       C
gur mergo nyawangi kowe..
    Em       E           Am
iso nambani atiku sing luwih..
G           F
 mek mok anggep konco..
G        (C)
aku wes lego..

    C                    Em  E
senajan ati iki urong ikhlas..
    Am       Gm         F    G
senajan ati iki urong waras..
       C
gur mergo nyawangi kowe..
    Em       E           Am
iso nambani atiku sing luwih..
Gm          F         G         Am
 mek mok anggep konco aku wes lego..
G           F         G        (Am)
 mek mok anggep konco aku wes lego..

(Outro) Am G F G
        Am G F..



James AP - Wong Siji

(Intro) G Bm G A..

D                        Bm
kowe.. sing mbien tak kancani
           G
tibak'e saiki..
        A
ilang secepat pelangi..

D                     Bm
kowe.. sing mbien tau janji..
              G             A
jebul tak tenani.. ngeculno aku iki..

 Em                         D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em           G           A
gur mung angenan semu wong siji..

(Chorus)
    D                    F#m F#
senajan ati iki urong ikhlas..
    Bm       A         G    A
senajan ati iki urong iso waras..
       D
gur mergo nyawangi kowe..
    F#m      F#          Bm
iso nambani atiku sing luwih..
A           G
 mek mok anggep konco..
A         D
aku wes lego..

(Int.) D F# Bm Am G  A..
       D F# Bm Am G  A..

 Em                         D
opo sing wes tak perjuangno iki..
    Em           G           A
gur mung angenan semu wong siji..

(Chorus)
    D                    F#m F#
senajan ati iki urong ikhlas..
    Bm       A         G    A
senajan ati iki urong iso waras..
       D
gur mergo nyawangi kowe..
    F#m      F#          Bm
iso nambani atiku sing luwih..
A           G
 mek mok anggep konco..
A        (D)
aku wes lego..

    D                    F#m F#
senajan ati iki urong ikhlas..
    Bm       Am         G    A
senajan ati iki urong waras..
       D
gur mergo nyawangi kowe..
    F#m      F#          Bm
iso nambani atiku sing luwih..
Am          G         A         Bm
 mek mok anggep konco aku wes lego..
A           G         A        (Bm)
 mek mok anggep konco aku wes lego..

(Outro) Bm A G A
        Bm A G..

Chord James AP - Wong Siji

Lihat Semua :