Kunci Gitar James AP - Watu



(Intro) Am Em F G
        Am Em F F

Am                               Em
watu hang atos baen.. magih biso kekikis..
          Dm                 Am
tapi atin riko.. soyo ngatos-ngatosno..
Am                                Em
belajaro ngerteni.. dung pingin diregani..
            Dm                  Am
njajal ngerasakno.. myakne podo keroso..

  Dm                  G
bolak balik riko gawe wirang..
     Em                   Am
isun nong.. ngarep wong liyan..

(Chorus)
               Am
myakne wes sun kubur urip-urip..
              Em
kenangan ring ati timbang loro ati..
     Dm                           Am
mergane.. di simpeno.. soyo nggerogoti..

     Am
mergane.. kenangan iki..
            Em
mung gawe kangelan isun biso lali..
      Dm             G           Am
pungkase.. mung gawe urip keroso mati..

(Int.) F Dm Am..
       F Dm Am..

  Dm                  G
bolak balik riko gawe wirang..
     Em                   Am
isun nong.. ngarep wong liyan..

(Chorus)
               Am
myakne wes sun kubur urip-urip..
              Em
kenangan ring ati timbang loro ati..
     Dm                           Am
mergane.. di simpeno.. soyo nggerogoti..

     Am
mergane.. kenangan iki..
            Em
mung gawe kangelan isun biso lali..
      Dm             G           Am
pungkase.. mung gawe urip keroso mati..

               Am
myakne wes sun kubur urip-urip..
              Em
kenangan ring ati timbang loro ati..
     Dm                           Am
mergane.. di simpeno.. soyo nggerogoti..

     Am
mergane.. kenangan iki..
            Em
mung gawe kangelan isun biso lali..
      Dm             G           Am
pungkase.. mung gawe urip keroso mati..

Chord James AP

Chord James AP - Watu

Lihat Semua :