James AP - Tukang Ghosting Chord Mudah

Capo : fret 1

      C        D             G
aku geting.. karo tukang ghosting..
    E        Am
wes gawe baperan..
         D             G
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C       D         G
koyo demit.. lungo ora pamit..
         E           Am
kabeh janjine seng manis..
       D         G
tapi akhire gawe ketangis..

(Intro) C D G E
        Am D G..

    G                   D
aku wes tau krungu jare konco-koncoku
     D                        G
akeh seng wes dadi korban ghostingmu..
   G                   D
saiki kowe moro nggowo panah asmoro
     D
arep mbidik aku dadi korban
C      D   G
sing.. kepiro..

       C             D
riwa riwi neng ngarepku..
         G          Em
sok perhatian neng aku..
         Am           D      G
senyam senyum tebar pesona padaku..

       C          D
aku ra bakal kecantol..
          G              Em
senajan semangat mbok gaspol..
      Am           D          G
aku wegah yen dadi korban ghostingmu..

(Chorus)
      C        D             G
aku geting.. karo tukang ghosting..
    E        Am
wes gawe baperan..
         D             G
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C       D         G
koyo demit.. lungo ora pamit..
   E           Am
janjine seng manis..
       D         G..
tapi akhire gawe ketangis..

(Int.) G  C  D  G D

    G                   D
aku wes tau krungu jare konco-koncoku
     D                        G
akeh seng wes dadi korban ghostingmu..
   G                   D
saiki kowe moro nggowo panah asmoro
     D
arep mbidik aku dadi korban
C      D   G
sing.. kepiro..

       C             D
riwa riwi neng ngarepku..
         G          Em
sok perhatian neng aku..
         Am           D      G
senyam senyum tebar pesona padaku..

       C          D
aku ra bakal kecantol..
          G              Em
senajan semangat mbok gaspol..
      Am           D          G
aku wegah yen dadi korban ghostingmu..

(Chorus)
      C        D             G
aku geting.. karo tukang ghosting..
    E        Am
wes gawe baperan..
         D             G
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C       D         G
koyo demit.. lungo ora pamit..
   E           Am
janjine seng manis..
       D         G
tapi akhire gawe ketangis..

      C        D             G
aku geting.. karo tukang ghosting..
    E        Am
wes gawe baperan..
         D             G
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C       D         G
koyo demit.. lungo ora pamit..
   E           Am
janjine seng manis..
       D         G
tapi akhire gawe ketangis..
Am      D         G
 tapi akhire gawe ketangis..



James AP - Tukang Ghosting

      C#       D#            G#
aku geting.. karo tukang ghosting..
    F        A#m
wes gawe baperan..
         D#            G#
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C#      D#        G#
koyo demit.. lungo ora pamit..
         F           A#m
kabeh janjine seng manis..
       D#        G#
tapi akhire gawe ketangis..

(Intro) C# D# G# F
        A#m D# G#..

    G#                  D#
aku wes tau krungu jare konco-koncoku
     D#                       G#
akeh seng wes dadi korban ghostingmu..
   G#                  D#
saiki kowe moro nggowo panah asmoro
     D#
arep mbidik aku dadi korban
C#     D#  G#
sing.. kepiro..

       C#            D#
riwa riwi neng ngarepku..
         G#         Fm
sok perhatian neng aku..
         A#m          D#     G#
senyam senyum tebar pesona padaku..

       C#         D#
aku ra bakal kecantol..
          G#             Fm
senajan semangat mbok gaspol..
      A#m          D#         G#
aku wegah yen dadi korban ghostingmu..

(Chorus)
      C#       D#            G#
aku geting.. karo tukang ghosting..
    F        A#m
wes gawe baperan..
         D#            G#
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C#      D#        G#
koyo demit.. lungo ora pamit..
   F           A#m
janjine seng manis..
       D#        G#..
tapi akhire gawe ketangis..

(Int.) G#  C#  D#  G# D#

    G#                  D#
aku wes tau krungu jare konco-koncoku
     D#                       G#
akeh seng wes dadi korban ghostingmu..
   G#                  D#
saiki kowe moro nggowo panah asmoro
     D#
arep mbidik aku dadi korban
C#     D#  G#
sing.. kepiro..

       C#            D#
riwa riwi neng ngarepku..
         G#         Fm
sok perhatian neng aku..
         A#m          D#     G#
senyam senyum tebar pesona padaku..

       C#         D#
aku ra bakal kecantol..
          G#             Fm
senajan semangat mbok gaspol..
      A#m          D#         G#
aku wegah yen dadi korban ghostingmu..

(Chorus)
      C#       D#            G#
aku geting.. karo tukang ghosting..
    F        A#m
wes gawe baperan..
         D#            G#
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C#      D#        G#
koyo demit.. lungo ora pamit..
   F           A#m
janjine seng manis..
       D#        G#
tapi akhire gawe ketangis..

      C#       D#            G#
aku geting.. karo tukang ghosting..
    F        A#m
wes gawe baperan..
         D#            G#
malah ngilang ra kabar-kabaran..

       C#      D#        G#
koyo demit.. lungo ora pamit..
   F           A#m
janjine seng manis..
       D#        G#
tapi akhire gawe ketangis..
A#m     D#        G#
 tapi akhire gawe ketangis..

Chord Tukang Ghosting