Kunci Gitar James AP - Tak Titipno Kowe



(Intro) C G/B Am  F  C
        C G/B Am
        F G C

 C         G/B       Am
ibarate waktu bisa diputar
 F                   G
aku emoh dadi sahabatmu..
     Em
sing mung dadi tempate
  Am
tangis lan curhatmu..
      F         G           C
ra pernah ono welas ning atimu..

 C              G/B      Am
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   F                        G
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em                         Am
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    F          G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Chorus)
      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

(Int.) F  C  F  Am
       F G Em A F G C

 C              G/B      Am
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   F                        G
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em                         Am
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    F          G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Chorus)
      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G            C
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..



James AP - Tak Titipno Kowe

(Intro) G D/F# Em  C  G
        G D/F# Em
        C D G

 G         D/F#      Em
ibarate waktu bisa diputar
 C                   D
aku emoh dadi sahabatmu..
     Bm
sing mung dadi tempate
  Em
tangis lan curhatmu..
      C         D           G
ra pernah ono welas ning atimu..

 G              D/F#     Em
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   C                        D
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Bm                         Em
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    C          D             G
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Chorus)
      C                       G
tak titipno kowe sing tak welasi..
         C                        G
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    C                   G
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Em                     D
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

(Int.) C  G  C  Em
       C D Bm E C D G

 G              D/F#     Em
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   C                        D
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Bm                         Em
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    C          D             G
jodohe uwong liyo sing tak jamu..

(Chorus)
      C                       G
tak titipno kowe sing tak welasi..
         C                        G
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    C                   G
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Em                     D
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

      C                       G
tak titipno kowe sing tak welasi..
         C                        G
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    C                   G
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Em                     D            G
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

James AP

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :