Kunci Gitar James AP - Sak Kedipe Moto



(Intro) F G Am  F G Am

   F    G    Am
huuu..huu..huu..
   F     G   Am
huuu uu uu..uu..

    Am                    F
surupe serngenge.. nong pengujung dino..
G       Em    Am
katon indah.. madangi moto..
     Am           F
tapi anane.. yoro mung sedelo..
   G           Em             Am
tanpo mbekas.. mung ninggal cerito..

F                G
 opo riko.. sing iling nong bengene..
   Em                         Am
ngomong welas koyo nono tunggale..
                F
wes sing keneng dipercoyo
      G                      E
welas riko mung sak kedipe moto..

(Chorus)
     F         G       Am
koyo riko riko nong.. urip isun
        F          G       C G/B Am
mung mampir sedelo nong.. njero ati..
G   F            G      Am
karuan sing usah di.. terusaken
          F
ketimbang bathin iki..
       G       Em       Am
loro kenemenen.. lorone kenemenen..

F   G     Am  F     G    C
ha..a..aaaa.. haaa aa.. aa..

(Int.) F G Am  F  G  Am

F                G
 opo riko.. sing iling nong bengene..
   Em                         Am
ngomong welas koyo nono tunggale..
                F
wes sing keneng dipercoyo
      G                    E
welas riko mung sak kedipe moto..

(Chorus)
     F         G       Am
koyo riko riko nong.. urip isun
        F          G       C
mung mampir sedelo nong.. njero ati..
    F            G      Am
karuan sing usah di.. terusaken
          F
ketimbang bathin iki..
       G       Em       Am
loro kenemenen.. lorone kenemenen..

(Outro) F G Am  F G Am
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: