Kunci Gitar James AP - Penting Wes Tau



Capo di fret 2

(Intro) Am F C G

Am                   F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Dm                     G
nanging kowe prasongko salah..

F            G
mok kiro aku sugih
  Em            Am
nanging aku ra nduwe
F       Dm         E
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Am             Em
seng penting saiki aku wes tau
       F               C         G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am               Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F                 C           G
wes uwes aku mending milih kabur wae..

(Intro) Am F C G

Am                   F
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Dm                     G
nanging kowe prasongko salah..

F            G
mok kiro aku sugih
  Em            Am
nanging aku ra nduwe
F       Dm         E
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Am             Em
seng penting saiki aku wes tau
       F               C         G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am               Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F                 C           G
wes uwes aku mending milih kabur wae..

        Am             Em
seng penting saiki aku wes tau
       F               C         G
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Am               Em
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     F                 C           G
wes uwes aku mending milih kabur wae..



James AP - Penting Wes Tau

(Intro) Bm G D A

Bm                   G
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Em                     A
nanging kowe prasongko salah..

G            A
mok kiro aku sugih
  F#m           Bm
nanging aku ra nduwe
G       Em         F#
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Bm             F#m
seng penting saiki aku wes tau
       G               D         A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Bm               F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     G                 D           A
wes uwes aku mending milih kabur wae..

(Intro) Bm G D A

Bm                   G
aku mok iso ngekek'i tresno setiyoku..
Em                     A
nanging kowe prasongko salah..

G            A
mok kiro aku sugih
  F#m           Bm
nanging aku ra nduwe
G       Em         F#
opo dadine aku mok putus wae..

(Chorus)
        Bm             F#m
seng penting saiki aku wes tau
       G               D         A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Bm               F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     G                 D           A
wes uwes aku mending milih kabur wae..

        Bm             F#m
seng penting saiki aku wes tau
       G               D         A
ngrasakno dadi pacarmu masio sedelo..
     Bm               F#m
salahmu dewe kok dadi cewek sing matre
     G                 D           A
wes uwes aku mending milih kabur wae..
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: