Kunci Gitar James AP - Lapo Berjuang



Capo di fret 3

(Intro) Am..

              Am
lapo aku berjuang..
                G
yen akhire ra disayang..
         C
regani tibo tangiku
              F   G  Am
kowe ra.. kanggo aku..

(Intro) F Dm Am
        F Dm E..

Am        F
ora tak getuni
   G           C
anggonku mencintai
F            Dm        E
sing dijaluk pengertianmu..

Am           F
we ra sah nguwei..
  G           C
harapan janji palsumu..
F          Dm         E
yen akhire ninggalke aku..

Dm
 ra sah sok kowe ngerteni
  Am
loro atiku..
Dm
 sudahlah simpan semua
  E
kata bijakmu..

(Chorus)
              Am
lapo aku berjuang..
              G
yen akhire ra disayang..
         C
regani tibo tangiku
              F
kowe ra.. kanggo aku

G                 Am
kowe rep ngomong opo..?
                  G
tresnomu wes dadi loro..
               C
lungguh sing tenang
                     F  E
biar karma mengambil peran..

(Int.) Am F Dm Am
       F Dm E..

Am           F
we ra sah nguwei..
  G           C
harapan janji palsumu..
F          Dm         E
yen akhire ninggalke aku..

Dm
 ra sah sok kowe ngerteni
  Am
loro atiku..
Dm
 sudahlah simpan semua
  E
kata bijakmu..

(Chorus)
              Am
lapo aku berjuang..
              G
yen akhire ra disayang..
         C
regani tibo tangiku
              F
kowe ra.. kanggo aku

G                 Am
kowe rep ngomong opo..?
                  G
tresnomu wes dadi loro..
               C
lungguh sing tenang
                     F
biar karma mengambil peran..

E             Am
lapo aku berjuang..
              G
yen akhire ra disayang..
         C
regani tibo tangiku
              F
kowe ra.. kanggo aku

G                 Am
kowe rep ngomong opo..?
                  G
tresnomu wes dadi loro..
               C
lungguh sing tenang
                     F  E  Am
biar karma mengambil peran..



Chord James AP - Lapo Berjuang

(Intro) Cm..

              Cm
lapo aku berjuang..
                A#
yen akhire ra disayang..
         D#
regani tibo tangiku
              G#  A# Cm
kowe ra.. kanggo aku..

(Intro) G# Fm Cm
        G# Fm G..

Cm        G#
ora tak getuni
   A#          D#
anggonku mencintai
G#           Fm        G
sing dijaluk pengertianmu..

Cm           G#
we ra sah nguwei..
  A#          D#
harapan janji palsumu..
G#         Fm         G
yen akhire ninggalke aku..

Fm
 ra sah sok kowe ngerteni
  Cm
loro atiku..
Fm
 sudahlah simpan semua
  G
kata bijakmu..

(Chorus)
              Cm
lapo aku berjuang..
              A#
yen akhire ra disayang..
         D#
regani tibo tangiku
              G#
kowe ra.. kanggo aku

A#                Cm
kowe rep ngomong opo..?
                  A#
tresnomu wes dadi loro..
               D#
lungguh sing tenang
                     G# G
biar karma mengambil peran..

(Int.) Cm G# Fm Cm
       G# Fm G..

Cm           G#
we ra sah nguwei..
  A#          D#
harapan janji palsumu..
G#         Fm         G
yen akhire ninggalke aku..

Fm
 ra sah sok kowe ngerteni
  Cm
loro atiku..
Fm
 sudahlah simpan semua
  G
kata bijakmu..

(Chorus)
              Cm
lapo aku berjuang..
              A#
yen akhire ra disayang..
         D#
regani tibo tangiku
              G#
kowe ra.. kanggo aku

A#                Cm
kowe rep ngomong opo..?
                  A#
tresnomu wes dadi loro..
               D#
lungguh sing tenang
                     G#
biar karma mengambil peran..

G             Cm
lapo aku berjuang..
              A#
yen akhire ra disayang..
         D#
regani tibo tangiku
              G#
kowe ra.. kanggo aku

A#                Cm
kowe rep ngomong opo..?
                  A#
tresnomu wes dadi loro..
               D#
lungguh sing tenang
                     G# G  Cm
biar karma mengambil peran..

Chord James AP

Chord James AP - Lapo Berjuang

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :