Kunci Gitar James AP ft. Yuwavin - Nyulayani



(Intro) Em D Bm Em C D G
        Am  Em  C D Em..

Em         D       Em
tatu iki.. mergo riko
C         D       G
nyulayani ring janji..
     Em          D           Em
kari mentolo.. riko medot janji..
D          Bm           Em
mergo riko mileh wong liyo..

Em               D       Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C               D    G
sing eleng nong bengene..
    Em             D        Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
      C        D
jujur ati sun iki
     Bm            Em
yoro mung kanggo riko
     C     D         G
tapi apuwo riko ngeliyo..

     C            D
isun wis kadung welas
     Bm           Em
isun wes kadung sayang
     C         Bm     Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..

(Int.) C  -Bm Am  -Bm C D Em
       Am  -Bm C D Em..

Em      D        Bm      Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C               D    G
sing eleng nong bengene..
    Em             D        Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
      C        D
jujur ati sun iki
     Bm            Em
yoro mung kanggo riko
     C     D         G
tapi apuwo riko ngeliyo..

     C            D
isun wis kadung welas
     Bm           Em
isun wes kadung sayang
     C         Bm     Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..

      C        D
jujur ati sun iki
     Bm            Em
yoro mung kanggo riko
     C     D         G
tapi apuwo riko ngeliyo..

     C            D
isun wis kadung welas
     Bm           Em
isun wes kadung sayang
     C         Bm     Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..
     C         D      C     -Bm Am Em
tapi nyatane saiki ngeliyan..



James AP ft. Yuwavin - Nyulayani

(Intro) Am G Em Am F G C
        Dm  Am  F G Am..

Am         G       Am
tatu iki.. mergo riko
F         G       C
nyulayani ring janji..
     Am          G           Am
kari mentolo.. riko medot janji..
G          Em           Am
mergo riko mileh wong liyo..

Am               G       Am
apuwo riko.. kok saiki bedo
F               G    C
sing eleng nong bengene..
    Am             G        Am
padahal riko.. wis isun welasi..
G            Em   Am
pungkase nggaluh ati..
G            Em   Am
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
      F        G
jujur ati sun iki
     Em            Am
yoro mung kanggo riko
     F     G         C
tapi apuwo riko ngeliyo..

     F            G
isun wis kadung welas
     Em           Am
isun wes kadung sayang
     F         Em     Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..

(Int.) F  -Em Dm  -Em F G Am
       Dm  -Em F G Am..

Am      G        Em      Am
apuwo riko.. kok saiki bedo
F               G    C
sing eleng nong bengene..
    Am             G        Am
padahal riko.. wis isun welasi..
G            Em   Am
pungkase nggaluh ati..
G            Em   Am
pungkase nggaluh ati..

(Chorus)
      F        G
jujur ati sun iki
     Em            Am
yoro mung kanggo riko
     F     G         C
tapi apuwo riko ngeliyo..

     F            G
isun wis kadung welas
     Em           Am
isun wes kadung sayang
     F         Em     Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..

      F        G
jujur ati sun iki
     Em            Am
yoro mung kanggo riko
     F     G         C
tapi apuwo riko ngeliyo..

     F            G
isun wis kadung welas
     Em           Am
isun wes kadung sayang
     F         Em     Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..
     F         G      F     -Em Dm Am
tapi nyatane saiki ngeliyan..
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: