Kunci Gitar Pokok Sampean Sayang Aku Ra Kurang Kurang - James AP feat. Syahiba Saufa



(Intro) C G/B Am G F..

C      G/B      Am
 seumpomone aku ilang sedelo..
C      G/B               Am
 opo bakal ono wong sing kelangan..
F                     C
 senajan urip rung mulyo..
      Dm    G          C    Csus4 C
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-G/B Am                         Em
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..

(Int.) Dm  Am  F G Em Am
       F G C Csus4 C..

C      G/B      Am
 seumpomone aku ilang sedelo..
C      G/B               Am
 opo bakal ono wong sing kelangan..
F                     C
 senajan urip rung mulyo..
      Dm    G          C    Csus4 C
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-G/B Am                         Em
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..

  Am                           Em
sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         F            G           C
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
C-G/B -Am
   belajar.. nerimo ing pandum
    Em
rejeki wonten sing ngatur..
      F         G
pokok sampean sayang..
    Am
aku ra kurang-kurang..
      F         G
pokok sampean sayang..
                F     Am
aku ra kurang kurang..



James AP feat. Syahiba Saufa - Pokok Sampean Sayang Aku Ra Kurang Kurang

(Intro) G D/F# Em D C..

G      D/F#     Em
 seumpomone aku ilang sedelo..
G      D/F#              Em
 opo bakal ono wong sing kelangan..
C                     G
 senajan urip rung mulyo..
      Am    D          G    Gsus4 G
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-D/F# Em                         Bm
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         C            D           G
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
G-D/F#-Em
   belajar.. nerimo ing pandum
    Bm
rejeki wonten sing ngatur..
      C         D
pokok sampean sayang..
    Em
aku ra kurang-kurang..

(Int.) Am  Em  C D Bm Em
       C D G Gsus4 G..

G      D/F#     Em
 seumpomone aku ilang sedelo..
G      D/F#              Em
 opo bakal ono wong sing kelangan..
C                     G
 senajan urip rung mulyo..
      Am    D          G    Gsus4 G
opo bakal.. ono sing sayang..

(Chorus)
-D/F# Em                         Bm
 sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         C            D           G
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
G-D/F#-Em
   belajar.. nerimo ing pandum
    Bm
rejeki wonten sing ngatur..
      C         D
pokok sampean sayang..
    Em
aku ra kurang-kurang..

  Em                           Bm
sayang.. sampean iki ngomongke opo..
         C            D           G
ra kabeh ing dunyo diukur karo bondo..
G-D/F#-Em
   belajar.. nerimo ing pandum
    Bm
rejeki wonten sing ngatur..
      C         D
pokok sampean sayang..
    Em
aku ra kurang-kurang..
      C         D
pokok sampean sayang..
                C     Em
aku ra kurang kurang..
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: