Modal Sewu feat Niena Widi - Mendhem Roso Chord Mudah

Capo : fret 4

(Intro) C Csus4 C Csus4

C                   Csus4
sumilir angin sore..
-C/E    F                  G
 nggowo kangen marang sliramu..
     Em               A
sing mbiyen tau ngisi wektu..
    Dm                  G
naliko sesandingan karo aku..

C                  Csus4 -C/E F
Gusti.. yen pancen dee    jodoku..
 -Fm               Dm
tulung cedakke awake..
                   G
dee ngancani saben dinane..

F                 C
aku sayang karo dee..
F                 G
aku tresno karo kowe..

(Chorus)
          F             G
wektu iki ora tak sia siake..
       Em
mergo aku.. wes kadung jeru
A
tresno ro kowe..
 Dm                  G
ojo.. nganti ilang selawase..
 C
atiku ra kuat..

       F              G
yen pancen dee dudu jodoku..
           Em                A
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 Dm              G
aku.. mung manungso..
             C
sing isone dedongo..

(Int.) F G Em A
       Dm G C..

F                 C
aku sayang karo dee..
 F                G    A
aku tresno karo kowe.. wo..

(Chorus) (Overtone)
          G             A
wektu iki ora tak sia siake..
       F#m
mergo aku.. wes kadung jeru
B
tresno ro kowe..
 Em                  A
ojo.. nganti ilang selawase..
 D
atiku ra kuat..

       G              A
yen pancen dee dudu jodoku..
           F#m               B
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 Em              A
aku.. mung manungso..
             D
sing isone dedongo..

          G             A
wektu iki ora tak sia siake..
       F#m
mergo aku.. wes kadung jeru
B
tresno ro kowe..
 Em                  A
ojo.. nganti ilang selawase..
 D             D7
atiku ra kuat..

       G              A
yen pancen dee dudu jodoku..
           F#m               B
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 Em              A
aku.. mung manungso..
             D
sing isone dedongo..
 Em              A
aku.. mung manungso..
             D
sing isone dedongo..



Chord Originalnya

(Intro) E Esus4 E Esus4

E                   Esus4
sumilir angin sore..
-E/G#   A                  B
 nggowo kangen marang sliramu..
     G#m              C#
sing mbiyen tau ngisi wektu..
    F#m                 B
naliko sesandingan karo aku..

E                  Esus4 -E/G# A
Gusti.. yen pancen dee    jodoku..
 -Am               F#m
tulung cedakke awake..
                   B
dee ngancani saben dinane..

A                 E
aku sayang karo dee..
A                 B
aku tresno karo kowe..

(Chorus)
          A             B
wektu iki ora tak sia siake..
       G#m
mergo aku.. wes kadung jeru
C#
tresno ro kowe..
 F#m                 B
ojo.. nganti ilang selawase..
 E
atiku ra kuat..

       A              B
yen pancen dee dudu jodoku..
           G#m               C#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 F#m             B
aku.. mung manungso..
             E
sing isone dedongo..

(Int.) A B G#m C#
       F#m B E..

A                 E
aku sayang karo dee..
 A                B    C#
aku tresno karo kowe.. wo..

(Chorus) (Overtone)
          B             C#
wektu iki ora tak sia siake..
       A#m
mergo aku.. wes kadung jeru
D#
tresno ro kowe..
 G#m                 C#
ojo.. nganti ilang selawase..
 F#
atiku ra kuat..

       B              C#
yen pancen dee dudu jodoku..
           A#m               D#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 G#m             C#
aku.. mung manungso..
             F#
sing isone dedongo..

          B             C#
wektu iki ora tak sia siake..
       A#m
mergo aku.. wes kadung jeru
D#
tresno ro kowe..
 G#m                 C#
ojo.. nganti ilang selawase..
 F#            F#7
atiku ra kuat..

       B              C#
yen pancen dee dudu jodoku..
           A#m               D#
sing tak jaluk.. iso ngerti aku..
 G#m             C#
aku.. mung manungso..
             F#
sing isone dedongo..
 G#m             C#
aku.. mung manungso..
             F#
sing isone dedongo..

Chord Mendhem Roso