Kunci Gitar James AP - Esem Perpisahan



Capo di fret 3

(Intro) C Em F G

C                 Em
iling mageh jaman semono..
 F                 G
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
C                 Em
ngomong jare duwe angenan..
     F            G            C
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

G/B   Am     Em
sakat ono omongan
  F          C
riko rep tunangan
G/B    Am      Em
muntab rasane ati..
     F                       G
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
             F        G         C
sing paran paran riko gerojog wedang..
        F        G             Am
rosake ati makne isun hang nyandang..
          F         G          C
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
           F      G
pesen isun mung siji..
 Em   Am        Dm
ojo lali.. isun lan riko
    Fm         C
tau mimpi dadi siji..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C

G/B   Am     Em
sakat ono omongan
  F          C
riko rep tunangan
G/B    Am      Em
muntab rasane ati..
     F                       G
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
             F        G         C
sing paran paran riko gerojog wedang..
        F        G             Am
rosake ati makne isun hang nyandang..
          F         G          C
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
           F      G
pesen isun mung siji..
 Em   Am        Dm
ojo lali.. isun lan riko..
Fm               C
  tau mimpi dadi siji..



James AP - Esem Perpisahan

(Intro) D# Gm G# A#

D#                Gm
iling mageh jaman semono..
 G#                A#
omong riko.. mageh jangget ring dodo..
D#                Gm
ngomong jare duwe angenan..
     G#           A#           D#
sing memengan.. gawe.. ati iki tenang..

Dm    Cm     Gm
sakat ono omongan
  G#         D#
riko rep tunangan
Dm     Cm      Gm
muntab rasane ati..
     G#                      A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
             G#       A#        D#
sing paran paran riko gerojog wedang..
        G#       A#            Cm
rosake ati makne isun hang nyandang..
          G#        A#         D#
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
           G#     A#
pesen isun mung siji..
 Gm   Cm        Fm
ojo lali.. isun lan riko
    G#m        D#
tau mimpi dadi siji..

(Int.) G# A# Gm Cm
       Fm A# D#

Dm    Cm     Gm
sakat ono omongan
  G#         D#
riko rep tunangan
Dm     Cm      Gm
muntab rasane ati..
     G#                      A#
sing percoyo takdir dadi gedigi..

(Chorus)
             G#       A#        D#
sing paran paran riko gerojog wedang..
        G#       A#            Cm
rosake ati makne isun hang nyandang..
          G#        A#         D#
esem sun iki nggo sangu perpisahan..
           G#     A#
pesen isun mung siji..
 Gm   Cm        Fm
ojo lali.. isun lan riko..
G#m              D#
  tau mimpi dadi siji..
Lihat Semua Chord James AP
Posted on : by
Related Chords: