Kunci Gitar Ilux ID - Ngiwo Nengen Salah



(Intro) C  F  Dm G C
        Dm G C Am Dm  G..

Dm-Bm-C                     F
     opo-opo salah ning matamu..
 Dm          G       C
aku nguat-nguatne atiku..
   Dm         G
mlaku ngiwo salah..
   C           Am
mlaku nengen salah..
 Dm       G           C
aku iki.. mung iso pasrah..

(Chorus)
  Dm        G
loro lorone atiku
    C            Am
tak tutup karo ngguyuku..
    Dm         G          C
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Dm               G
nangis-nangis ning atiku
    C               Am
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Dm           G         C
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

(Int.) Dm G C Am Dm G C
       Dm G C Am Dm G C..

 C                     F
opo-opo salah ning matamu
 Dm          G       C
aku nguat-nguatne atiku..
   Dm         G
mlaku ngiwo salah..
   C           Am
mlaku nengen salah..
 Dm       G           C
aku iki.. mung iso pasrah..

(Chorus)
  Dm        G
loro lorone atiku
    C            Am
tak tutup karo ngguyuku..
    Dm         G          C
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Dm               G
nangis-nangis ning atiku
    C               Am
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Dm           G         C       Dm G
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

  Dm        G
loro lorone atiku
    C            Am
tak tutup karo ngguyuku..
    Dm         G          C
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Dm               G
nangis-nangis ning atiku
    C               Am
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Dm           G         C
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  Dm           G         C       Am
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  Dm           G         C
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..



Ilux ID - Ngiwo Nengen Salah

Capo fret 1

(Intro) G  C  Am D G
        Am D G Em Am  D..

Am-F#m-G                     C
      opo-opo salah ning matamu..
 Am          D       G
aku nguat-nguatne atiku..
   Am         D
mlaku ngiwo salah..
   G           Em
mlaku nengen salah..
 Am       D           G
aku iki.. mung iso pasrah..

(Chorus)
  Am        D
loro lorone atiku
    G            Em
tak tutup karo ngguyuku..
    Am         D          G
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Am               D
nangis-nangis ning atiku
    G               Em
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Am           D         G
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

(Int.) Am D G Em Am D G
       Am D G Em Am D G..

 G                     C
opo-opo salah ning matamu
 Am          D       G
aku nguat-nguatne atiku..
   Am         D
mlaku ngiwo salah..
   G           Em
mlaku nengen salah..
 Am       D           G
aku iki.. mung iso pasrah..

(Chorus)
  Am        D
loro lorone atiku
    G            Em
tak tutup karo ngguyuku..
    Am         D          G
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Am               D
nangis-nangis ning atiku
    G               Em
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Am           D         G       Am D
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

  Am        D
loro lorone atiku
    G            Em
tak tutup karo ngguyuku..
    Am         D          G
nggumunku kowe ra tau ngerteni..

  Am               D
nangis-nangis ning atiku
    G               Em
tak ikhlasno kanggo awakmu
  Am           D         G
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  Am           D         G       Em
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  Am           D         G
mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: