Kunci Gitar Ilux - Angel Lali



(Intro) F G Em Am
        Dm  G  C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                        G
durung mari loro sing mbo paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki ning ngendi..
        G                    C
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                        G
durung mari loro sing mbo paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki ning ngendi..
        G                    C
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

             F
ra bakal ono sing iso
     G        Em
ngganteni ceritomu
     Am          Dm
sing wis ketulis ning ati
 G             C
angel ilang.. angel lali..

          F
nganti saiki ati..
   G          Em
ku iseh gagal ngerteni..
  Am        Dm
gawe opo nduwe kisah..
    G        C
yen akhire kudu pisah..

  Am        Dm           G
gawe opo nduwe kisah.. huu..
             F           Fm C
yen akhire kudu.. pisah..



Chord Ilux - Angel Lali

(Intro) C D Bm Em
        Am  D  G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                        D
durung mari loro sing mbo paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki ning ngendi..
        D                    G
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm E
       Am D G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                        D
durung mari loro sing mbo paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki ning ngendi..
        D                    G
kesuwen lungomu.. ora bali-bali..

(Chorus)
             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

             C
ra bakal ono sing iso
     D        Bm
ngganteni ceritomu
     Em          Am
sing wis ketulis ning ati
 D             G
angel ilang.. angel lali..

          C
nganti saiki ati..
   D          Bm
ku iseh gagal ngerteni..
  Em        Am
gawe opo nduwe kisah..
    D        G
yen akhire kudu pisah..

  Em        Am           D
gawe opo nduwe kisah.. huu..
             C           Cm G
yen akhire kudu.. pisah..
Lihat Semua :

Ilux

Chord Kunci Gitar lainnya: