Kunci Gitar Masio Sek Sayang - Ilux ID



Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em
        F C G/B Am Dm G C..

    C
sak temene ati iki
    G
wes entek-entekan
   Am                  Em
njajal sak isone aku nahan..
  F                   C   G/B Am
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
         Dm        G
sampek mati roso.. aku..

  C                     G
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
    Am               Em
pas atimu perih kowe moro..
  F                C   G/B   Am
sepurane saiki aku ra iso nrimo
       Dm           G      C
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
        F              G
kurang opo.. kabeh tak turuti
        C           G           Am
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
       Dm                  G
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
             C
terus ngelarani..

      F          G
catu ati.. iki durung mari
       C           G       Am
saiki mbok tambahi manasi ati
             Dm
njenengan ngeten tenan
             G
tak ikhlasno sampean
            C
masio sek sayang..

(Int.) F  G  C G/B Am
       Dm  G  C..

  C                     G
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
    Am               Em
pas atimu perih kowe moro..
  F                C   G/B   Am
sepurane saiki aku ra iso nrimo
       Dm           G      C
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
        F              G
kurang opo.. kabeh tak turuti
        C           G           Am
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
       Dm                  G
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
             C
terus ngelarani..

      F          G
catu ati.. iki durung mari
       C           G       Am
saiki mbok tambahi manasi ati
             Dm
njenengan ngeten tenan
             G
tak ikhlasno sampean
            C
masio sek sayang..
Am            Dm
 njenengan ngeten tenan
             G
tak ikhlasno sampean
          C
masio sek sayang..



Ilux ID - Masio Sek Sayang

(Intro) F C Dm Am
        Bb F C/E Dm Gm C F..

    F
sak temene ati iki
    C
wes entek-entekan
   Dm                  Am
njajal sak isone aku nahan..
  Bb                  F   C/E Dm
tapi opo doyo wes ora ono tenogo
         Gm        C
sampek mati roso.. aku..

  F                     C
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
    Dm               Am
pas atimu perih kowe moro..
  Bb               F   C/E   Dm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
       Gm           C      F
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
        Bb             C
kurang opo.. kabeh tak turuti
        F           C           Dm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
       Gm                  C
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
             F
terus ngelarani..

      Bb         C
catu ati.. iki durung mari
       F           C       Dm
saiki mbok tambahi manasi ati
             Gm
njenengan ngeten tenan
             C
tak ikhlasno sampean
            F
masio sek sayang..

(Int.) Bb  C  F C/E Dm
       Gm  C  F..

  F                     C
tapi untung aku sadar kowe.. sopo
    Dm               Am
pas atimu perih kowe moro..
  Bb               F   C/E   Dm
sepurane saiki aku ra iso nrimo
       Gm           C      F
mung dibutuhno pas atimu loro..

(Chorus)
        Bb             C
kurang opo.. kabeh tak turuti
        F           C           Dm
penjalukmu kabeh yo wes tak lakoni
       Gm                  C
tapi kowe tego kok yo tego mentolo
             F
terus ngelarani..

      Bb         C
catu ati.. iki durung mari
       F           C       Dm
saiki mbok tambahi manasi ati
             Gm
njenengan ngeten tenan
             C
tak ikhlasno sampean
            F
masio sek sayang..
Dm            Gm
 njenengan ngeten tenan
             C
tak ikhlasno sampean
          F
masio sek sayang..
Lihat Semua Chord Ilux
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: