Kunci Gitar Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)



Capo di fret 1

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) F G Em Am Dm G C

      C         F         C
tak kiro we ra eling karo aku..
        C           F         G
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
  C        Am       F
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
     C            G         C      G
ora eling karo janji lan sumpahmu..

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     C7           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) C G C
       C F G
       Em Am Dm G C G

   C          F         C
saiki kowe ngejak balen aku..
     C          F     G
ra mikir piye tatune atiku..
  C     C7           F
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C           G      C
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..

            G
neng ngendi perasaanmu..
       C
naliko ninggalne aku
F            G            C
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F     G             Em         Am
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F                  G     C
wes tak busek jenengmu seko atiku..



Mala Agatha - Apik Apik'e ASW (Aku Sayang We)

            G#
neng ngendi perasaanmu..
       C#
naliko ninggalne aku
F#           G#           C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F#    G#            Fm         A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F#                 G#    C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Intro) F# G# Fm A#m D#m G# C#

      C#        F#        C#
tak kiro we ra eling karo aku..
        C#          F#        G#
sing mbiyen tau manggon neng atimu..
  C#       A#m      F#
pirang.. tahun kowe ninggalne aku
     C#           G#        C#     G#
ora eling karo janji lan sumpahmu..

   C#         F#        C#
saiki kowe ngejak balen aku..
     C#         F#    G#
ra mikir piye tatune atiku..
  C#    C#7          F#
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C#          G#     C#
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G#
neng ngendi perasaanmu..
       C#
naliko ninggalne aku
F#           G#           C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F#    G#            Fm         A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F#                 G#    C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

(Int.) C# G# C#
       C# F# G#
       Fm A#m D#m G# C# G#

   C#         F#        C#
saiki kowe ngejak balen aku..
     C#         F#    G#
ra mikir piye tatune atiku..
  C#    C#7          F#
salah dalan.. nuruti angen angenmu
       C#          G#     C#
aku pancen dudu' pilihan atimu..

(Chorus)
            G#
neng ngendi perasaanmu..
       C#
naliko ninggalne aku
F#           G#           C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F#    G#            Fm         A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F#                 G#    C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..

            G#
neng ngendi perasaanmu..
       C#
naliko ninggalne aku
F#           G#           C#
kowe nyawang aku sik apik apike asu..
  F#    G#            Fm         A#m
dunyo muter.. Gusti maringi dalanku
    F#                 G#    C#
wes tak busek jenengmu seko atiku..
Lihat Semua Chord Mala Agatha
Posted on : by
Related Chords: