Kunci Gitar Ilux ID - Kari Cerito



Capo di fret 5

(Intro) C Em Am
        F G C
        F G Em Am
        Dm G C

  C      G              Am  G
kelingan sing mbiyen mbiyen..
   F     G         C
ra kroso netes eluhku..
    Dm           G
aku kangen.. aku rindu..
         C
karo ngguyumu..

(Chorus)
  F         G            Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Am        Dm    G      C
saiki wes lungo.. kari cerito..
  F      G        Em    Am
cukup.. atiku iki nelongso
      Dm         G             C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo

(Int.) F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C

  C      G              Am  G
kelingan sing mbiyen mbiyen..
   F     G         C
ra kroso netes eluhku..
    Dm           G
aku kangen.. aku rindu..
         C
karo ngguyumu..

(Chorus)
  F         G            Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Am        Dm    G      C
saiki wes lungo.. kari cerito..
  F      G        Em    Am
cukup.. atiku iki nelongso
      Dm         G             C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..

  F         G            Em
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Am        Dm    G      C
saiki wes lungo.. kari cerito..
  F      G        Em    Am
cukup.. atiku iki nelongso
      Dm         G             C
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..
      F     G
tak iklasno..
                   C
kowe nyanding wong liyo..

(Outro) F G C



Ilux ID - Kari Cerito

(Intro) F Am Dm
        Bb C F
        Bb C Am Dm
        Gm C F

  F      C              Dm  C
kelingan sing mbiyen mbiyen..
   Bb    C         F
ra kroso netes eluhku..
    Gm           C
aku kangen.. aku rindu..
         F
karo ngguyumu..

(Chorus)
  Bb        C            Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
saiki wes lungo.. kari cerito..
  Bb     C        Am    Dm
cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo

(Int.) Bb C Am Dm
       Gm C F
       Bb C Am Dm
       Gm C F

  F      C              Dm  C
kelingan sing mbiyen mbiyen..
   Bb    C         F
ra kroso netes eluhku..
    Gm           C
aku kangen.. aku rindu..
         F
karo ngguyumu..

(Chorus)
  Bb        C            Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
saiki wes lungo.. kari cerito..
  Bb     C        Am    Dm
cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..

  Bb        C            Am
kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
saiki wes lungo.. kari cerito..
  Bb     C        Am    Dm
cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
tak iklasno kowe nyanding wong liyo..
      Bb    C
tak iklasno..
                   F
kowe nyanding wong liyo..

(Outro) Bb C F

Lihat Semua Chord Ilux
Posted on : by
Related Chords: