Kunci Gitar Ass Mbohh - Guyub Rukun Official



(Intro) F-F G-G C G..
        C  Dm C# C Bm G..
        C  F-F G-G C G..

 C                        Dm
aku.. mbiyen.. tok kon berjuang..
     G
ngadepi kenyataan
                  C      G
ben iso tekan pelaminan..
    C                          Dm
jebule.. omonganmu cen renyeh tenan..
     G
ra dadi kenyataan..
              C
akhire mung bubaran..

 F         G         Em       Am
aku demi kowe.. kowe demi liyane..
  Dm             G             C
loro sing tok wehke tak pendem dewe..
   F          G
saiki.. aku sadar..
        Em       Am
aku wis dudu prioritasmu
Dm                      G
sing tok gatekke.. ning sak bendinomu..

    F        G
aku terlalu PD..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
         Em         Am
senadyan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wis kadung ambyar..

(Chorus)
           F  G
tak blokir WA mu..
           Em       Am
tak blokir instagrammu..
      Dm            G            C  C7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         F             G
mbiyen kowe ngomong cinta..
      Em        Am
saiki kowe mendua..
          Dm
wis ndang minggat
         G            C
nresnani kowe terlalu berat..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C
       F G Em Am
       Dm G C..

    F        G
aku terlalu PD..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
         Em         Am
senadyan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wis kadung ambyar..

(Chorus)
           F  G
tak blokir WA mu..
           Em       Am
tak blokir instagrammu..
      Dm            G            C  C7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         F             G
mbiyen kowe ngomong cinta..
      Em        Am
saiki kowe mendua..
          Dm
wis ndang minggat
         G            C
nresnani kowe terlalu berat..

           F  G
tak blokir WA mu..
           Em       Am
tak blokir instagrammu..
      Dm            G            C  C7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         F             G
mbiyen kowe ngomong cinta..
      Em        Am
saiki kowe mendua..
          Dm
wis ndang minggat
         G            C
nresnani kowe terlalu berat..
          Dm
wis ndang minggat
         G            C
nresnani kowe terlalu berat..



Ass Mbohh - Guyub Rukun Official

(Intro) D-D E-E A  E..
        A  Bm A# A G#m E..
        A  D-D E-E A  E..

 A                        Bm
aku.. mbiyen.. tok kon berjuang..
     E
ngadepi kenyataan
                  A      E
ben iso tekan pelaminan..
    A                          Bm
jebule.. omonganmu cen renyeh tenan..
     E
ra dadi kenyataan..
              A
akhire mung bubaran..

 D         E         C#m      F#m
aku demi kowe.. kowe demi liyane..
  Bm             E             A
loro sing tok wehke tak pendem dewe..
   D          E
saiki.. aku sadar..
        C#m      F#m
aku wis dudu prioritasmu
Bm                      E
sing tok gatekke.. ning sak bendinomu..

    D        E
aku terlalu PD..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
         C#m        F#m
senadyan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wis kadung ambyar..

(Chorus)
           D  E
tak blokir WA mu..
           C#m      F#m
tak blokir instagrammu..
      Bm            E            A  A7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         D             E
mbiyen kowe ngomong cinta..
      C#m       F#m
saiki kowe mendua..
          Bm
wis ndang minggat
         E            A
nresnani kowe terlalu berat..

(Int.) D E C#m F#m
       Bm E A
       D E C#m F#m
       Bm E A..

    D        E
aku terlalu PD..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
         C#m        F#m
senadyan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wis kadung ambyar..

(Chorus)
           D  E
tak blokir WA mu..
           C#m      F#m
tak blokir instagrammu..
      Bm            E            A  A7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         D             E
mbiyen kowe ngomong cinta..
      C#m       F#m
saiki kowe mendua..
          Bm
wis ndang minggat
         E            A
nresnani kowe terlalu berat..

           D  E
tak blokir WA mu..
           C#m      F#m
tak blokir instagrammu..
      Bm            E            A  A7
ora lali.. facebook sak.. twittermu..
         D             E
mbiyen kowe ngomong cinta..
      C#m       F#m
saiki kowe mendua..
          Bm
wis ndang minggat
         E            A
nresnani kowe terlalu berat..
          Bm
wis ndang minggat
         E            A
nresnani kowe terlalu berat..
Lihat Semua :

Guyub Rukun

Chord Kunci Gitar lainnya: