Kunci Gitar Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap



Capo di fret 2

Em-G -C  F             G
    kaliurang jarene penak
          C                Am
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Dm            G
pinggir jurang kaline butek
           C             C
kowe tak sayang matamu picek..

Em-G -C    F             G
    siji loro bar kuwi telu
          C                Am
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
        Dm            G
guyub rukun dalane Gusti
          C                  C
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Intro) C F Dm G
        C F Dm G

C                  F
 wingi niatku karo kowe tenanan..
Dm                    G
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
C                  F
 aku trimo pamit lungo..
Dm                G
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

Am                  Em              F
 aku lungo wis ra sudi bali.. (ra sudi..)
                G
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
     F             G
kaliurang jarene penak
          C                Am
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Dm            G
pinggir jurang kaline butek
           C             C7
kowe tak sayang matamu picek..

       F             G
siji loro bar kuwi telu
          C               Am
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Dm            G
guyub rukun dalane Gusti
          C                  C
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Int.) F G C Am
       Dm G C C7
       F G C Am
       Dm G C C

Am                  Em
 aku lungo wis ra sudi bali..
           F
(wis ora sudi..)
                G
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
     F             G
kaliurang jarene penak
          C                Am
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Dm            G
pinggir jurang kaline butek
           C             C7
kowe tak sayang matamu picek..

       F             G
siji loro bar kuwi telu
          C               Am
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Dm            G
guyub rukun dalane Gusti
          C                  C
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

     F             G
kaliurang jarene penak
          C                Am
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Dm            G
pinggir jurang kaline butek
           C             C7
kowe tak sayang matamu picek..

       F             G
siji loro bar kuwi telu
          C               Am
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Dm            G
guyub rukun dalane Gusti
          C                  C
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..



Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap

F#m-A -D  G             A
     kaliurang jarene penak
          D                Bm
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Em            A
pinggir jurang kaline butek
           D             D
kowe tak sayang matamu picek..

F#m-A -D    G             A
     siji loro bar kuwi telu
          D                Bm
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
        Em            A
guyub rukun dalane Gusti
          D                  D
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Intro) D G Em A
        D G Em A

D                  G
 wingi niatku karo kowe tenanan..
Em                    A
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
D                  G
 aku trimo pamit lungo..
Em                A
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

Bm                  F#m             G
 aku lungo wis ra sudi bali.. (ra sudi..)
                A
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
     G             A
kaliurang jarene penak
          D                Bm
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Em            A
pinggir jurang kaline butek
           D             D7
kowe tak sayang matamu picek..

       G             A
siji loro bar kuwi telu
          D               Bm
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Em            A
guyub rukun dalane Gusti
          D                  D
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

(Int.) G A D Bm
       Em A D D7
       G A D Bm
       Em A D D

Bm                  F#m
 aku lungo wis ra sudi bali..
           G
(wis ora sudi..)
                A
mbaleni tresno iki.. woo..

(Chorus)
     G             A
kaliurang jarene penak
          D                Bm
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Em            A
pinggir jurang kaline butek
           D             D7
kowe tak sayang matamu picek..

       G             A
siji loro bar kuwi telu
          D               Bm
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Em            A
guyub rukun dalane Gusti
          D                  D
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

     G             A
kaliurang jarene penak
          D                Bm
aku wis sayang jebul kok tolak..
          Em            A
pinggir jurang kaline butek
           D             D7
kowe tak sayang matamu picek..

       G             A
siji loro bar kuwi telu
          D               Bm
aku kok tolak tep iso ngguyu..
        Em            A
guyub rukun dalane Gusti
          D                  D
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Chord Guyub Rukun

Chord Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :