Kunci Gitar Guyub Rukun - Dalane Gusti



Capo di fret 5

(Intro) C G Am A Dm G


 C         G         Am
aku.. mung biso ndedungo
A         Dm                G
marang gusti.. kang moho kuoso..
          Em              Am
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Dm
nanging piye meneh
              G            C
kabeh takdire kang maha kuoso..

(Intro) F G C

 C         G         Am
aku.. mung biso ndedungo
A         Dm                G
marang gusti.. kang maha kuoso..
          Em              Am
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Dm
nanging piye meneh
              G            C
kabeh takdire kang maha kuoso..

(Chorus)
     C           F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani
        G       C
kowe ra iso nepati..

     C            F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

(Int.) F G Em Am F G C..
       F G Em Am F G C..

      F           G
pengenku kowe ngerti
     Em             Am
kowe sing tak tresnani
          F
nanging piye meneh
          G         C
kabeh wis dalane gusti..

      F           G
aku mung biso nerimo
        Em             Am
kowe gandeng ro wong liyo
      Dm
aku kudu kuat nerimo
         G
kanthi iklas lan legowo..

(Chorus)
     G           F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani
        G       C
kowe ra iso nepati..

     C            F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

     C           F
ra bakal tak baleni
         G           Em
tresnoku sing koyo wingi
         Am           Dm
mergo janji kok blenjani
        G       C
kowe ra iso nepati..

     C            F
ra bakal tak lalekke
          G            Em
loro sing wis tak rasakke
       Am           Dm
iki pancen wes takdire
       G         C
aku ra biso ro kowe..

       Am           Dm
iki pancen wes takdire..
G                 C
 aku ra biso ro kowe..

(Outro) C...



Guyub Rukun - Dalane Gusti

(Intro) F C Dm D Gm  C


 F         C         Dm
aku.. mung biso ndedungo
D         Gm                C
marang gusti.. kang moho kuoso..
          Am              Dm
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Gm
nanging piye meneh
              C            F
kabeh takdire kang maha kuoso..

(Intro) Bb C F

 F         C         Dm
aku.. mung biso ndedungo
D         Gm                C
marang gusti.. kang maha kuoso..
          Am              Dm
mergo tresno.. mung tok gawe loro
          Gm
nanging piye meneh
              C            F
kabeh takdire kang maha kuoso..

(Chorus)
     F           Bb
ra bakal tak baleni
         C           Am
tresnoku sing koyo wingi
         Dm           Gm
mergo janji kok blenjani
        C       F
kowe ra iso nepati..

     F            Bb
ra bakal tak lalekke
          C            Am
loro sing wis tak rasakke
       Dm           Gm
iki pancen wes takdire
       C         F
aku ra biso ro kowe..

(Int.) Bb C Am Dm Bb C F..
       Bb C Am Dm Bb C F..

      Bb          C
pengenku kowe ngerti
     Am             Dm
kowe sing tak tresnani
          Bb
nanging piye meneh
          C         F
kabeh wis dalane gusti..

      Bb          C
aku mung biso nerimo
        Am             Dm
kowe gandeng ro wong liyo
      Gm
aku kudu kuat nerimo
         C
kanthi iklas lan legowo..

(Chorus)
     C           Bb
ra bakal tak baleni
         C           Am
tresnoku sing koyo wingi
         Dm           Gm
mergo janji kok blenjani
        C       F
kowe ra iso nepati..

     F            Bb
ra bakal tak lalekke
          C            Am
loro sing wis tak rasakke
       Dm           Gm
iki pancen wes takdire
       C         F
aku ra biso ro kowe..

     F           Bb
ra bakal tak baleni
         C           Am
tresnoku sing koyo wingi
         Dm           Gm
mergo janji kok blenjani
        C       F
kowe ra iso nepati..

     F            Bb
ra bakal tak lalekke
          C            Am
loro sing wis tak rasakke
       Dm           Gm
iki pancen wes takdire
       C         F
aku ra biso ro kowe..

       Dm           Gm
iki pancen wes takdire..
C                 F
 aku ra biso ro kowe..

(Outro) F...
Lihat Semua Chord Guyub Rukun
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.