Kunci Gitar Gass KUA Cover Bella Kadita X Fendy Cuwiko



(Intro) C Am F G

  C                         Am
kowe sing tak sayang.. ning atiku..
  F                          G
kowe sing wis nggawe.. ayeme uripku..
C
wis pirang tahun..
        Am
susah seneng karo kowe..
 F                           G
ayo ndang tak kenalke wong tuwoku..

Em                 Am
aku.. siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. sing pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                        G
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
Am                     F
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..

(Int.) C Em F G
       C Em F G

C                        Am
roso tresnoku.. tambah kangen kowe..
  F                           G
bakal tak simpen ning njero dodo..

Em                 Am
aku.. siap nglamar kowe..
      F                  G
ayo luru dino.. sing pas nge gas KUA..

(Chorus)
    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                        G
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
Am                     F
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..

    Am               F
nge gas KUA aku karo kowe..
C                        G
tresnaku iki kanggo kowe cah ayu..
Am                     F
rosoku iki nggawe kowe nyaman..
C                      G
tak perjuangke.. mugo urip mulyo..
    Am            F
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    C               G
nge gas KUA.. aku karo kowe..
    Am            F
nge gas KUA.. nge gas KUA..
    C               G
nge gas KUA.. aku karo kowe..
Lihat Semua :

Fendi Cuwiko

Chord Kunci Gitar lainnya: