Kunci Gitar Fendy Cuwiko feat Tania Salwa - Tugu Kartini Chord Mudah

Capo : fret 2

Intro : C  F  G  C
        C  F  G  C G-G..

 C                Am
aku seng sayang kowe..
 G                C
aku seng tresno kowe..
 C                Am
aku seng kangen kowe..
  G                C
bakal ngenteni balimu..

F            G
wes telong tahon..
  Em           Am
kowe kerjo neng kotane wong
 F        G          C
aku bakal setio karo awakmu..

Chorus :
Am                      F
neng prapatan tugu kartini..
 C                 G
aku.. ngenteni balimu..
Am             F
dino iki aku bali..
 C                 G
aku.. ngenteni tekomu..

F        G          Am
gede rosone tresno iki..
F             G         F
tetep sayang aku karo kowe..
   G
oh ho.. oo oooo..

Int. : C  Am  F  G
       C  Am  F  G..

C              F
wes suwe aku.. ngenteni kowe..
    G                     C
nganti sabar aku ngenteni balimu..
C             F
gede rosone.. tresnoku iki..
  G                   C
tetep kangen aku karo kowe..

Chorus :
Am                      F
neng prapatan tugu kartini..
 C                 G
aku.. ngenteni balimu..
Am             F
dino iki aku bali..
 C                 G
aku.. ngenteni tekomu..

Am                      F
neng prapatan tugu kartini..
 C                 G
aku.. ngenteni balimu..
Am             F
dino iki aku bali..
 C                 G
aku.. ngenteni tekomu..

F        G          Am
gede rosone tresno iki..
F             G         F       C
tetep sayang aku karo kowe.. oh hoo..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

Intro : D  G  A  D
        D  G  A  D A-A..

 D                Bm
aku seng sayang kowe..
 A                D
aku seng tresno kowe..
 D                Bm
aku seng kangen kowe..
  A                D
bakal ngenteni balimu..

G            A
wes telong tahon..
  F#m           Bm
kowe kerjo neng kotane wong
 G        A          D
aku bakal setio karo awakmu..

Chorus :
Bm                      G
neng prapatan tugu kartini..
 D                 A
aku.. ngenteni balimu..
Bm             G
dino iki aku bali..
 D                 A
aku.. ngenteni tekomu..

G        A          Bm
gede rosone tresno iki..
G             A         G
tetep sayang aku karo kowe..
   A
oh ho.. oo oooo..

Int. : D  Bm  G  A
       D  Bm  G  A..

D              G
wes suwe aku.. ngenteni kowe..
    A                     D
nganti sabar aku ngenteni balimu..
D             G
gede rosone.. tresnoku iki..
  A                   D
tetep kangen aku karo kowe..

Chorus :
Bm                      G
neng prapatan tugu kartini..
 D                 A
aku.. ngenteni balimu..
Bm             G
dino iki aku bali..
 D                 A
aku.. ngenteni tekomu..

Bm                      G
neng prapatan tugu kartini..
 D                 A
aku.. ngenteni balimu..
Bm             G
dino iki aku bali..
 D                 A
aku.. ngenteni tekomu..

G        A          Bm
gede rosone tresno iki..
G             A         G       D
tetep sayang aku karo kowe.. oh hoo..

Chord Tugu Kartini - Fendi Cuwiko Tania Salwa