Kunci Gitar Bella Kadita - Kangen Kependem



Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em
        F Fm G..

C             Em
layang kangen iki..
      Am          Em
tak titip lewat dongo..
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso..

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi..
          Dm
mung kowe sing dadi..
         G
pepujan ati..

(Intro) F Fm G..

C             Em
layang kangen iki..
      Am          Em
tak titip lewat dongo..
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso..

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi..
          Dm
mung kowe sing dadi..
        G
pepujan ati..

(Chorus)
            F
mung tansah dedungo
  G            C            Am
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         Dm
nyuwung ati engkang bakoh
        G
lan nerimo..

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
            G
awak dewe kelingan..

        F
ninggal kenangan manis..
     C         Am
lungomu nekake tangis..
  F        Dm         G
kangen.. kangen aku kangen..

(Int.) Am F C G
       Am F C G

C             Em
layang kangen iki..
      Am          Em
tak titip lewat dongo..
       F
kanggo kowe sing uwes
            G
karo sing Kuoso..

     F
rino tak anti anti
      C          Am
wengi kegowo ngimpi..
          Dm
mung kowe sing dadi..
        G
pepujan ati..

(Chorus)
            F
mung tansah dedungo
  G            C            Am
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         Dm
nyuwung ati engkang bakoh
        G
lan nerimo..

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
            G
awak dewe kelingan..

        F
ninggal kenangan manis..
     C         Am
lungomu nekake tangis..
  F        Dm         G
kangen.. kangen aku kangen..

        F
ninggal kenangan manis..
     C         Am
lungomu nekake tangis..
  F        Dm         G
kangen.. kangen aku kangen..

            F           G
kangen sing tak pendem iki
         C           Am
tak critake lewat tembang
           Dm
nggregel sedih naliko
          G
awak dewe kelingan..



Bella Kadita - Kangen Kependem

(Intro) D# A# Cm Gm
        G# G#m A#..

D#            Gm
layang kangen iki..
      Cm          Gm
tak titip lewat dongo..
       G#
kanggo kowe sing uwes
            A#
karo sing Kuoso..

     G#
rino tak anti anti
      D#         Cm
wengi kegowo ngimpi..
          Fm
mung kowe sing dadi..
         A#
pepujan ati..

(Intro) G# G#m A#..

D#            Gm
layang kangen iki..
      Cm          Gm
tak titip lewat dongo..
       G#
kanggo kowe sing uwes
            A#
karo sing Kuoso..

     G#
rino tak anti anti
      D#         Cm
wengi kegowo ngimpi..
          Fm
mung kowe sing dadi..
        A#
pepujan ati..

(Chorus)
            G#
mung tansah dedungo
  A#           D#           Cm
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         Fm
nyuwung ati engkang bakoh
        A#
lan nerimo..

            G#          A#
kangen sing tak pendem iki
         D#          Cm
tak critake lewat tembang
           Fm
nggregel sedih naliko
            A#
awak dewe kelingan..

        G#
ninggal kenangan manis..
     D#        Cm
lungomu nekake tangis..
  G#       Fm         A#
kangen.. kangen aku kangen..

(Int.) Cm G# D# A#
       Cm G# D# A#

D#            Gm
layang kangen iki..
      Cm          Gm
tak titip lewat dongo..
       G#
kanggo kowe sing uwes
            A#
karo sing Kuoso..

     G#
rino tak anti anti
      D#         Cm
wengi kegowo ngimpi..
          Fm
mung kowe sing dadi..
        A#
pepujan ati..

(Chorus)
            G#
mung tansah dedungo
  A#           D#           Cm
kaleh Gusti engkang Maha Kuoso..
         Fm
nyuwung ati engkang bakoh
        A#
lan nerimo..

            G#          A#
kangen sing tak pendem iki
         D#          Cm
tak critake lewat tembang
           Fm
nggregel sedih naliko
            A#
awak dewe kelingan..

        G#
ninggal kenangan manis..
     D#        Cm
lungomu nekake tangis..
  G#       Fm         A#
kangen.. kangen aku kangen..

        G#
ninggal kenangan manis..
     D#        Cm
lungomu nekake tangis..
  G#       Fm         A#
kangen.. kangen aku kangen..

            G#          A#
kangen sing tak pendem iki
         D#          Cm
tak critake lewat tembang
           Fm
nggregel sedih naliko
          A#
awak dewe kelingan..
Lihat Semua :

Bella Kadita

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.