Kunci Gitar Explore Ndeso - Ninggalke Aku



(Intro) C G/B Am Em
        F G C..

C        G/B        Am    Em
awakmu.. sing tak sayangi..
  F       G            C
nanging.. malah mblenjani..
C        G/B          Am   Em
awakmu.. sing tak tresnani..
F          G          C
ning ngopo malah ngapusi..

 F         G     C           Am
aku.. berjuang.. di nggo awakmu..
F             G        C
kok malah.. ngremuk atiku..
  F         G    C             Am
endi.. janjimu.. sing di nggo aku..
  F                     G
tego lungo.. ninggalke aku..

(Chorus)
 F      G     Em      Am
aku.. sedih.. atiku loro..
  F           G             C
pamit lungo.. kok malah ngliyo..
   F      G      Em           Am
ikhlas.. ati.. kowe ro wong liyo..
  F         G          C
mugo kowe.. tambah bahagio..

(Int.) F G Em Am
       F G C..

 F         G     C           Am
aku.. berjuang.. di nggo awakmu..
F             G        C
kok malah.. ngremuk atiku..
  F         G    C             Am
endi.. janjimu.. sing di nggo aku..
  F                     G
tego lungo.. ninggalke aku..

(Chorus)
 F      G     Em      Am
aku.. sedih.. atiku loro..
  F           G             C
pamit lungo.. kok malah ngliyo..
   F      G      Em           Am
ikhlas.. ati.. kowe ro wong liyo..
  F         G          C
mugo kowe.. tambah bahagio..

 F      G     Em      Am
aku.. sedih.. atiku loro..
  F           G             C
pamit lungo.. kok malah ngliyo..
   F      G      Em           Am
ikhlas.. ati.. kowe ro wong liyo..
  F         G          C
mugo kowe.. tambah bahagio..

   F        G        Em        Am
ngapuranen aku.. ninggalke awakmu..
  F         G        C
kabeh iki.. udu karepku..
   F           G     Em           Am
mergo wong tuwoku.. ora paring restu..
  F           G         C
tulung kowe.. ngerteni aku..

   F        G        Em        Am
ngapuranen aku.. ninggalke awakmu..
  F         G        C  Am
kabeh iki.. udu karepku..
   F           G     Em           Am
mergo wong tuwoku.. ora paring restu..
  F           G         C  Am
tulung kowe.. ngerteni aku..
  F           G         C  Am
tulung kowe.. ngerteni aku..
  F           G         C
tulung kowe.. ngerteni aku..
Lihat Semua :

Explore Ndeso

Chord Kunci Gitar lainnya: