Kunci Gitar Explore Ndeso - Corcoran Ati



Capo di fret 2

(Intro) C Fm Am-G-D Fm..
        C Dm F..
        C Em Am G
        Dm G C..

C            Em       Am  G
bubrah kabeh kahanan iki..
     Dm            A     G
kowe sing nggawe.. loro ati..
C       Em        Am  G
iki ati dudu corcoran..
      Dm        G          C
tresnoku.. mung dinggo dolanan..

C         Em       Am   G
wis raono kata balikan..
   Dm        A        G
onone.. mung kata bubaran..
C          Em      Am G
rasane wis ora karuan..
        Dm       G           C
nyepelekke.. tresno sing tenanan..

(Chorus)
C         Em
aku wis wegah..
     Am            Em
mbaleni sing ra berfaedah..
     F      Em
mung marai ati susah
     Dm       G          C
mbok yo wis.. berakhir sudah..

C         Em
aku wis wegah..
     Am            Em
mbaleni sing ra berfaedah
     F      Em
mung marai ati susah
     Dm       G          C
mbok yo wis.. berakhir sudah..

(Intro) Dm Em F G..

C            Em       Am G
bubrah kabeh kahanan iki..
     Dm          A     G
kowe sing nggawe loro ati..
C       Em        Am G
iki ati dudu corcoran..
      Dm        G          C
tresnoku.. mung dinggo dolanan..

(Chorus)
C         Em
aku wis wegah..
     Am            Em
mbaleni sing ra berfaedah..
     F      Em
mung marai ati susah
     Dm       G          C
mbok yo wis.. berakhir sudah..

C         Em
aku wis wegah..
     Am            Em
mbaleni sing ra berfaedah
     F      Em
mung marai ati susah
     Dm       G          C
mbok yo wis.. berakhir sudah..

(Int.) Dm G C A..
       Gm C D Bm
       Em A D..

Em            A        D         Bm
yo wis tak trimo.. yen kuwi karepmu..
  Em        A        D
kabeh iki.. cen salahku..
    Em          A      F#m     Bm
wis ninggal awakmu.. sepurane aku..
    Em           A         D
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..

Em            A        D         Bm
yo wis tak trimo.. yen kuwi karepmu..
  Em        A        D
kabeh iki.. cen salahku..
    Em          A      F#m     Bm
wis ninggal awakmu.. sepurane aku..
    Em           A         D
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..
    Em      A              D  Gm D
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..



Explore Ndeso - Corcoran Ati

(Intro) D Gm Bm-A-E Gm..
        D Em G..
        D F#m Bm A
        Em A D..

D            F#m      Bm  A
bubrah kabeh kahanan iki..
     Em            B     A
kowe sing nggawe.. loro ati..
D       F#m       Bm  A
iki ati dudu corcoran..
      Em        A          D
tresnoku.. mung dinggo dolanan..

D         F#m      Bm   A
wis raono kata balikan..
   Em        B        A
onone.. mung kata bubaran..
D          F#m     Bm A
rasane wis ora karuan..
        Em       A           D
nyepelekke.. tresno sing tenanan..

(Chorus)
D         F#m
aku wis wegah..
     Bm            F#m
mbaleni sing ra berfaedah..
     G      F#m
mung marai ati susah
     Em       A          D
mbok yo wis.. berakhir sudah..

D         F#m
aku wis wegah..
     Bm            F#m
mbaleni sing ra berfaedah
     G      F#m
mung marai ati susah
     Em       A          D
mbok yo wis.. berakhir sudah..

(Intro) Em F#m G  A..

D            F#m      Bm A
bubrah kabeh kahanan iki..
     Em          B     A
kowe sing nggawe loro ati..
D       F#m       Bm A
iki ati dudu corcoran..
      Em        A          D
tresnoku.. mung dinggo dolanan..

(Chorus)
D         F#m
aku wis wegah..
     Bm            F#m
mbaleni sing ra berfaedah..
     G      F#m
mung marai ati susah
     Em       A          D
mbok yo wis.. berakhir sudah..

D         F#m
aku wis wegah..
     Bm            F#m
mbaleni sing ra berfaedah
     G      F#m
mung marai ati susah
     Em       A          D
mbok yo wis.. berakhir sudah..

(Int.) Em A D B..
       Am D E C#m
       F#m B E..

F#m           B        E         C#m
yo wis tak trimo.. yen kuwi karepmu..
  F#m       B        E
kabeh iki.. cen salahku..
    F#m         B      G#m     C#m
wis ninggal awakmu.. sepurane aku..
    F#m          B         E
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..

F#m           B        E         C#m
yo wis tak trimo.. yen kuwi karepmu..
  F#m       B        E
kabeh iki.. cen salahku..
    F#m         B      G#m     C#m
wis ninggal awakmu.. sepurane aku..
    F#m          B         E
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..
    F#m     B              E  Am E
tresno kuwi.. ra kudu nduweni..
Lihat Semua :

Chord Explore Ndeso - Corcoran Ati

Chord Kunci Gitar lainnya: