Kunci Gitar Explore Ndeso - Lungkrah



(Intro) Am Em F C
        Dm E Am..

     Am              Em
eluh sing netes neng pipiku
  F          C
dadi seksi bisu..
    Dm             G       C
nalikane.. kowe ngelarani aku..
      F         G         Em Am
tresnomu jare tulus seko ati..
     F             G          C
nyatane kabeh kuwi mung ono lathi..

      C          G    Am    Em
wes suwe anggone dewe bebarengan..
       F           G        C
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
    F              G       Em Am
senajan lungkrah.. neng atiku..
        F     G          C
nanging iku.. tondo tresnoku..

(Chorus)
    F            G          Em    Am
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
       F                G       C
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
    F            G          Em       Am
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
         F               G          C
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

(Int.) F G  Em Am
          huu..
       F G C
           ha..aaaa..
       F G  Em Am
       F  G  C G
       hu..uuu..

     Am              Em
eluh sing netes neng pipiku
  F          C
dadi seksi bisu..
    Dm             G       C
nalikane.. kowe ngelarani aku..
      F         G         Em Am
tresnomu jare tulus seko ati..
     F             G          C
nyatane kabeh kuwi mung ono lathi..

      C          G    Am    Em
wes suwe anggone dewe bebarengan..
       F           G        C
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
    F              G       Em Am
senajan lungkrah.. neng atiku..
        F     G          C
nanging iku.. tondo tresnoku..

(Chorus)
    F            G          Em    Am
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
       F                G       C
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
    F            G          Em       Am
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
         F               G          C
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

    F            G          Em    Am
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
       F                G       C
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
    F            G          Em       Am
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
         F               G          C
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..
       F           G       C
lan elingono janji sucimu iku..

Chord Explore Ndeso

Chord Explore Ndeso - Lungkrah

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :