Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi Cintya - Gematine Sliramu



(Intro) C  G/B  Am  Em
        F  C  Dm G C

C                Em
dek jalukku ra neko neko..
Am              Em
 tresno iki tok jogo..
     F                 C
adem ayem atiku naliko awakku
   Dm    G           C
nyawang esem lan guyumu..

C             Em
mas aku ora neko neko..
Am              Em
 tresno iki tak jogo..
        F                   C
tekane sliramu gawe bungah atiku..
       Dm    G            C
naliko bebarengan ro sliramu..

     Am
senadjan awakdewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F              G
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
      C              G/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Am         Em
gede rosoku ora mong ono lathi..
F                C
 tekan kapan kan ku buktikan
   Dm     G            C     G
sliramu satu yang ku sayang..

(Int.) C  Em  Am  Em
       F  C  Dm G C

     Am
senadjan awakdewe
         Em
kehalang jarak lan wektu
     F              G
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
      C              G/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Am         Em
gede rosoku ora mong ono lathi..
F                C
 tekan kapan kan ku buktikan
   Dm     G            C     G
sliramu satu yang ku sayang..

      C              G/B
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Am         Em
gede rosoku ora mong ono lathi..
F                C
 tekan kapan kan ku buktikan
   Dm     G            C
sliramu satu yang ku sayang..
   Dm     G            C
sliramu satu yang ku sayang..



Didik Budi feat. Cindi Cintya - Gematine Sliramu

🎸 chord aslinya dari A

Capo di fret 2

(Intro) G  D/F#  Em  Bm
        C  G  Am D G

G                Bm
dek jalukku ra neko neko..
Em              Bm
 tresno iki tok jogo..
     C                 G
adem ayem atiku naliko awakku
   Am    D           G
nyawang esem lan guyumu..

G             Bm
mas aku ora neko neko..
Em              Bm
 tresno iki tak jogo..
        C                   G
tekane sliramu gawe bungah atiku..
       Am    D            G
naliko bebarengan ro sliramu..

     Em
senadjan awakdewe
         Bm
kehalang jarak lan wektu
     C              D
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
      G              D/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Em         Bm
gede rosoku ora mong ono lathi..
C                G
 tekan kapan kan ku buktikan
   Am     D            G     D
sliramu satu yang ku sayang..

(Int.) G  Bm  Em  Bm
       C  G  Am D G

     Em
senadjan awakdewe
         Bm
kehalang jarak lan wektu
     C              D
dungoku.. siji mong kanggo awakmu..

(Chorus)
      G              D/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Em         Bm
gede rosoku ora mong ono lathi..
C                G
 tekan kapan kan ku buktikan
   Am     D            G     D
sliramu satu yang ku sayang..

      G              D/F#
tak gemateni sliramu tekan saiki
     Em         Bm
gede rosoku ora mong ono lathi..
C                G
 tekan kapan kan ku buktikan
   Am     D            G
sliramu satu yang ku sayang..
   Am     D            G
sliramu satu yang ku sayang..
Lihat Semua Chord Cindi Cintya Dewi
Posted on : by
Related Chords: