Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Rosoku



Capo di fret 4

(Intro) C  Em  Am  F G

C                    Em
 sayang tulung rungokno..
Am                 F    G
 aku pengen ngomongke roso..
C                Em
 roso gede tresnoku..
Am             F     Fm
 roso wedi kehilanganmu..

Am                   Em
 amung kowe sing tak karepke
F                  C
 ra bakal ono sing liyane..
-G Am               Em
     ora ono sing misahake..
F             G
 tresno selawase..

(Chorus)
  F                      G
sayang.. jogonen tresno iki
           Em                 A
ojo mblenjani.. janji janji setio
         Dm              G
tekane mati.. ojo ngelarani..
  F                G              Em
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
               A                     Dm
mung kowe siji sing paling tak tresnani
            G                    C
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

(Int.) F G Em A Dm G C...

C-G/B-Am                   Em
       amung kowe sing tak karepke..
F                  C
 ra bakal ono sing liyane..
C-G/B-Am              Em
       ora ono sing misahake..
F             G
 tresno selawase..

(Chorus)
  F                      G
sayang.. jogonen tresno iki
           Em                 A
ojo mblenjani.. janji janji setio
         Dm              G
tekane mati.. ojo ngelarani..
  F                G              Em
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
               A                     Dm
mung kowe siji sing paling tak tresnani
            G                    C
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

C                    Dm               G
 kowe sing tak tresnani.. aku ra ngapusi..
                C
mung kowe ning ati..



Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Rosoku

(Intro) E  G#m  C#m  A B

E                    G#m
 sayang tulung rungokno..
C#m                A    B
 aku pengen ngomongke roso..
E                G#m
 roso gede tresnoku..
C#m            A     Am
 roso wedi kehilanganmu..

C#m                  G#m
 amung kowe sing tak karepke
A                  E
 ra bakal ono sing liyane..
-B C#m              G#m
     ora ono sing misahake..
A             B
 tresno selawase..

(Chorus)
  A                      B
sayang.. jogonen tresno iki
           G#m                C#
ojo mblenjani.. janji janji setio
         F#m             B
tekane mati.. ojo ngelarani..
  A                B              G#m
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
               C#                    F#m
mung kowe siji sing paling tak tresnani
            B                    E
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

(Int.) A B G#m C# F#m B E...

E-D#m-C#m                  G#m
       amung kowe sing tak karepke..
A                  E
 ra bakal ono sing liyane..
E-D#m-C#m             G#m
       ora ono sing misahake..
A             B
 tresno selawase..

(Chorus)
  A                      B
sayang.. jogonen tresno iki
           G#m                C#
ojo mblenjani.. janji janji setio
         F#m             B
tekane mati.. ojo ngelarani..
  A                B              G#m
sayang.. aku ora bakal mbagi ati iki..
               C#                    F#m
mung kowe siji sing paling tak tresnani
            B                    E
aku ra ngapusi.. mung kowe ning ati..

E                    F#m              B
 kowe sing tak tresnani.. aku ra ngapusi..
                E
mung kowe ning ati..
Lihat Semua Chord Cindi Cintya Dewi
Posted on : by
Related Chords: