Kunci Gitar Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Darah Tinggi (Cover Aldris Mursyid)



Ciptaan : Mucthar Ruzi

Capo di fret 2

(Intro) C Am F G
        C Am F G
        G..

C         Am     F           G
ojo sak penake.. sak karepmu dewe..
C       Am      F          G
golek menange.. ra gelem dikalahke..

C         Am    F            G
ojo sok maido.. yen moh loro ati..
C         Am      F       G
priksakno tensi.. darahmu tinggi..

 F
omonganmu sengak..
    Em
selalu mencak mencak..
  F
gawe umop fikir..
   G
yo wes kono sak karepmu..

(Chorus)
          C              Am
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           F                       G
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        C                  Am
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

(Intro) C Am F G

C         Am    F            G
ojo sok maido.. yen moh loro ati..
C         Am      F       G
priksakno tensi.. darahmu tinggi..

 F
omonganmu sengak..
    Em
selalu mencak mencak..
  F
gawe umop fikir..
   G
yo wes kono sak karepmu..

(Chorus)
          C              Am
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           F                       G
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        C                  Am
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

          C              Am
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           F                       G
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        C                  Am
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

         F
kanggo kowe sing rumongso bener
    G
sak kabehe..
       F             G
elingo yen kowe mati..
            C
ora budal dewe..



Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi - Darah Tinggi (Cover Aldris Mursyid)

(Intro) D Bm G A
        D Bm G A
        A..

D         Bm     G           A
ojo sak penake.. sak karepmu dewe..
D       Bm      G          A
golek menange.. ra gelem dikalahke..

D         Bm    G            A
ojo sok maido.. yen moh loro ati..
D         Bm      G       A
priksakno tensi.. darahmu tinggi..

 G
omonganmu sengak..
    F#m
selalu mencak mencak..
  G
gawe umop fikir..
   A
yo wes kono sak karepmu..

(Chorus)
          D              Bm
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           G                       A
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        D                  Bm
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             G
mung cukup sepisan wae
              A
aku ngomong karo kowe..

(Intro) D Bm G A

D         Bm    G            A
ojo sok maido.. yen moh loro ati..
D         Bm      G       A
priksakno tensi.. darahmu tinggi..

 G
omonganmu sengak..
    F#m
selalu mencak mencak..
  G
gawe umop fikir..
   A
yo wes kono sak karepmu..

(Chorus)
          D              Bm
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           G                       A
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        D                  Bm
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             G
mung cukup sepisan wae
              A
aku ngomong karo kowe..

          D              Bm
tak wanti-wanti.. awit saiki..
           G                       A
menengku kuwi niteni polah lan tingkahmu..
        D                  Bm
tak ati-ati.. ra bakal tak baleni..
             G
mung cukup sepisan wae
              A
aku ngomong karo kowe..

         G
kanggo kowe sing rumongso bener
    A
sak kabehe..
       G             A
elingo yen kowe mati..
            D
ora budal dewe..
Lihat Semua :

Cindi Cintya Dewi

Chord Kunci Gitar lainnya: