Kunci Gitar Begenggek - Dageloss feat. Deky Lossmini



(Intro) Dm E Am  E..

Am   E           Am
rembulan dadi saksi..
        A                     Dm
sembribite.. angin sing ngancani..
         G                     C
nangis getih.. mung diempet mburi..
      Dm    E             Am   E
dipayungi dening langit wengi..

Am  E            Am
kelakon wis kepekso..
        A              Dm
sakbendino.. dirasani olo..
          G                   C
ngguyu nyoro.. kudu tetep nggoto..
        Dm     E          Am    E
dodol rogo.. kadang jek ditowo..

(Chorus)
Am                 G
nganggo pakaian seksi..
              F               E
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 Am
ben akeh sing mripet..
                 G
nganggo wedhak larang
              F
lipen werno padang
                   E
ben seneng sing nyawang..
         F      G            Am
mudeng duso.. nanging pengin surgo..
       F      G       Am
mugo mugo.. dungone ditompo..

(Int.) Am  Dm  G  C
       Dm  Am  E  Am E

Am  E            Am
kelakon wis kepekso..
        A              Dm
sakbendino.. dirasani olo..
          G                   C
ngguyu nyoro.. kudu tetep nggoto..
        Dm     E          Am    E
dodol rogo.. kadang jek ditowo..

(Chorus)
Am                 G
nganggo pakaian seksi..
              F               E
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 Am
ben akeh sing mripet..
                 G
nganggo wedhak larang
              F
lipen werno padang
                   E
ben seneng sing nyawang..

Am                 G
nganggo pakaian seksi..
              F               E
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 Am
ben akeh sing mripet..
                 G
nganggo wedhak larang
              F
lipen werno padang
                   E
ben seneng sing nyawang..
         F      G            Am
mudeng duso.. nanging pengin surgo..
       F      G          Am
mugo mugo.. dungone ditompo..





(Intro) G#m A# D#m  A#..

D#m  A#          D#m
rembulan dadi saksi..
        D#                    G#m
sembribite.. angin sing ngancani..
         C#                    F#
nangis getih.. mung diempet mburi..
      G#m   A#            D#m  A#
dipayungi dening langit wengi..

D#m A#           D#m
kelakon wis kepekso..
        D#             G#m
sakbendino.. dirasani olo..
          C#                  F#
ngguyu nyoro.. kudu tetep nggoto..
        G#m    A#         D#m   A#
dodol rogo.. kadang jek ditowo..

(Chorus)
D#m                C#
nganggo pakaian seksi..
              B               A#
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 D#m
ben akeh sing mripet..
                 C#
nganggo wedhak larang
              B
lipen werno padang
                   A#
ben seneng sing nyawang..
         B      C#           D#m
mudeng duso.. nanging pengin surgo..
       B      C#      D#m
mugo mugo.. dungone ditompo..

(Int.) D#m  G#m  C#  F#
       G#m  D#m  A#  D#m A#

D#m A#           D#m
kelakon wis kepekso..
        D#             G#m
sakbendino.. dirasani olo..
          C#                  F#
ngguyu nyoro.. kudu tetep nggoto..
        G#m    A#         D#m   A#
dodol rogo.. kadang jek ditowo..

(Chorus)
D#m                C#
nganggo pakaian seksi..
              B               A#
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 D#m
ben akeh sing mripet..
                 C#
nganggo wedhak larang
              B
lipen werno padang
                   A#
ben seneng sing nyawang..

D#m                C#
nganggo pakaian seksi..
              B               A#
karo minyak wangi sepatune jinjit
                 D#m
ben akeh sing mripet..
                 C#
nganggo wedhak larang
              B
lipen werno padang
                   A#
ben seneng sing nyawang..
         B      C#           D#m
mudeng duso.. nanging pengin surgo..
       B      C#         D#m
mugo mugo.. dungone ditompo..

Chord Dageloss

Chord Begenggek - Dageloss feat. Deky Lossmini

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :