Kunci Gitar Dageloss - Perkoro Corona



(Intro) C  G

C                G
 pirang-pirang dino..
Em            D
 ora ngopo-ngopo
C             G
 tangi turu mangan
               Em      D
mbalek mlebu kamar.. mapan..

C              G
 tak lakoni ikhlas..
Em                D
 kepengen tetep waras..
C                G
 badhe sambat sinten
             Em      D
pancen kahanane.. ngeten..

(Chorus)
G                  D
 rembulan sing setio padang
                  Em
nyenteri sepine dalan
              C
perkoro virus corona
         D           G
nggawe mumet sak dunia

                  D
duh Gusti kulo nyuwun tulung
                    Em
musibah enggal'e rampung
             C
kersane kulo lan rencang
        D             C
saged pados sandang pangan

(Int.) D   C     D
     huu.. hu..huu..
       G D Em C D E
                  woohoo..

(Chorus) (Overtone)
A                  E
 rembulan sing setio padang
                  F#m
nyenteri sepine dalan
              D
perkoro virus corona
         E           A
nggawe mumet sak dunia

                  E
duh Gusti kulo nyuwun tulung
                    F#m
musibah enggal'e rampung
             D
kersane kulo lan rencang
        E             A
saged pados sandang pangan

                  E
rembulan sing setio padang
                  F#m
nyenteri sepine dalan
              D
perkoro virus corona
         E           A
nggawe mumet sak dunia

                  E
duh Gusti kulo nyuwun tulung
                    F#m
musibah enggal'e rampung
             D
kersane kulo lan rencang
        E             D
saged pados sandang pangan

(Outro) E     D     E  A
      woo.. woo.. hoo..
Lihat Semua Chord Dageloss
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.