Kunci Gitar Cinta Tashya - Janji Kari Janji



Capo di fret 2

(Intro) F  Em Am Dm G C..
        F  Em Am Dm G C..

C      G/B      Am         Em
nglakeake kowe aku durung biso..
  F                  G
pisah karo kowe roso ati durung lilo..
F                  Em        Am
rasane ati iki ora biso ngapusi..
       F       Dm                G
mung kowe siji wong sing tak tresnani..

C      G/B              Am    Em
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
     G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Intro) C -Dm C

(Chorus)
 C          F
mbiyen janjine..
        G        C
susah seneng dilakoni..
Am          Dm
nanging nyatane..
         G         C
bareng seneng kowe lali..

 C          F
mbiyen janjine..
       G       C
urip sehidup semati..
Am          Dm
nanging nyatane..
        G         C
janjimu mung kari janji..

(Int.) Dm  Am  F  D G
       F  Em Am Dm G C -Dm-Em C..

C      G/B              Am    Em
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     F
sing tak tresno lungo
     G
lungane karo wong liyo..
  F
susah kowe tak kancani
         Em       Am
bareng penak kowe lali
       F             G        C    Gm
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Chorus)
 C          F
mbiyen janjine..
        G        C
susah seneng dilakoni..
Am          Dm
nanging nyatane..
         G         C
bareng seneng kowe lali..

 C          F
mbiyen janjine..
       G       C
urip sehidup semati..
Am          Dm
nanging nyatane..
        G         C
janjimu mung kari janji..

 C          F
mbiyen janjine..
        G        C
susah seneng dilakoni..
Am          Dm
nanging nyatane..
         G         C
bareng seneng kowe lali..

 C          F
mbiyen janjine..
       G       C
urip sehidup semati..
Am          Dm
nanging nyatane..
        G         C
janjimu mung kari janji..
Am          Dm
nanging nyatane..
        G         C
janjimu mung kari janji..



Cinta Tashya - Janji Kari Janji

(Intro) G  F#m Bm Em A D..
        G  F#m Bm Em A D..

D      A/C#     Bm         F#m
nglakeake kowe aku durung biso..
  G                  A
pisah karo kowe roso ati durung lilo..
G                  F#m       Bm
rasane ati iki ora biso ngapusi..
       G       Em                A
mung kowe siji wong sing tak tresnani..

D      A/C#             Bm    F#m
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     G
sing tak tresno lungo
     A
lungane karo wong liyo..
  G
susah kowe tak kancani
         F#m      Bm
bareng penak kowe lali
       G             A        D
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Intro) D -Em D

(Chorus)
 D          G
mbiyen janjine..
        A        D
susah seneng dilakoni..
Bm          Em
nanging nyatane..
         A         D
bareng seneng kowe lali..

 D          G
mbiyen janjine..
       A       D
urip sehidup semati..
Bm          Em
nanging nyatane..
        A         D
janjimu mung kari janji..

(Int.) Em  Bm  G  E A
       G  F#m Bm Em A D -Em-F#m D..

D      A/C#             Bm    F#m
lilo kudu lilo senadyan atiku loro..
     G
sing tak tresno lungo
     A
lungane karo wong liyo..
  G
susah kowe tak kancani
         F#m      Bm
bareng penak kowe lali
       G             A        D    Am
kowe lungo ninggalke aku sing loro..

(Chorus)
 D          G
mbiyen janjine..
        A        D
susah seneng dilakoni..
Bm          Em
nanging nyatane..
         A         D
bareng seneng kowe lali..

 D          G
mbiyen janjine..
       A       D
urip sehidup semati..
Bm          Em
nanging nyatane..
        A         D
janjimu mung kari janji..

 D          G
mbiyen janjine..
        A        D
susah seneng dilakoni..
Bm          Em
nanging nyatane..
         A         D
bareng seneng kowe lali..

 D          G
mbiyen janjine..
       A       D
urip sehidup semati..
Bm          Em
nanging nyatane..
        A         D
janjimu mung kari janji..
Bm          Em
nanging nyatane..
        A         D
janjimu mung kari janji..
Lihat Semua :

Cinta Tashya

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.