Kunci Gitar Cindi Cintya Dewi - Kuatno Gusti (Cover Derradru)



(Intro) C G Am G
        F G C..

C          G        Am  G
opo pancen iki takdire..
  F          G            C
kudu bubaran mergo mbok gawe..
         F        G
wes ra kurang.. kurang..
   Em          Am
anggonku ngerteni..
    Dm          G        C
kebangeten kowe ngeliyo ati..

C           G           Am  G
ajur rasane ning njero ati..
  F          G        C
netes eluhku ra iso mari..
       Dm       G
ora nduwe perasaan..
      Em       Am
gawe atiku kelaran
      Dm           G        C  Csus4
manis janjimu pait dadi laraku..

(Chorus)
C         F              Dm
Gusti paringono kulo kekuatan
      G                   C
ati niki.. sampun remuk tenan..
         A              Dm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       G               C
gawe tatu.. ning njero ati..

(Int.) F Dm G C
       A Dm G C

C           G           Am  G
ajur rasane ning njero ati..
  F          G        C
netes eluhku ra iso mari..
       Dm       G
ora nduwe perasaan..
      Em       Am
gawe atiku kelaran
      Dm           G        C  Csus4
manis janjimu pait dadi laraku..

(Chorus)
C         F              Dm
Gusti paringono kulo kekuatan
      G                   C
ati niki.. sampun remuk tenan..
         A              Dm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       G               C
gawe tatu.. ning njero ati..

          F              Dm
Gusti paringono kulo kekuatan
      G                   C
ati niki.. sampun remuk tenan..
         A              Dm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       G               C
gawe tatu.. ning njero ati..



Cindi Cintya Dewi - Kuatno Gusti (Cover Derradru)

(Intro) A E F#m E
        D E A..

A          E        F#m E
opo pancen iki takdire..
  D          E            A
kudu bubaran mergo mbok gawe..
         D        E
wes ra kurang.. kurang..
   C#m         F#m
anggonku ngerteni..
    Bm          E        A
kebangeten kowe ngeliyo ati..

A           E           F#m E
ajur rasane ning njero ati..
  D          E        A
netes eluhku ra iso mari..
       Bm       E
ora nduwe perasaan..
      C#m      F#m
gawe atiku kelaran
      Bm           E        A  Asus4
manis janjimu pait dadi laraku..

(Chorus)
A         D              Bm
Gusti paringono kulo kekuatan
      E                   A
ati niki.. sampun remuk tenan..
         F#             Bm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       E               A
gawe tatu.. ning njero ati..

(Int.) D Bm E A
       F# Bm E A

A           E           F#m E
ajur rasane ning njero ati..
  D          E        A
netes eluhku ra iso mari..
       Bm       E
ora nduwe perasaan..
      C#m      F#m
gawe atiku kelaran
      Bm           E        A  Asus4
manis janjimu pait dadi laraku..

(Chorus)
A         D              Bm
Gusti paringono kulo kekuatan
      E                   A
ati niki.. sampun remuk tenan..
         F#             Bm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       E               A
gawe tatu.. ning njero ati..

          D              Bm
Gusti paringono kulo kekuatan
      E                   A
ati niki.. sampun remuk tenan..
         F#             Bm
kok tego-tegone kowe ngelarani..
       E               A
gawe tatu.. ning njero ati..
Lihat Semua :

Cindi Cintya Dewi

Chord Kunci Gitar lainnya: