Christian SY - Sekarepmu Chord Mudah

(Intro) Am  Bm  Am Bm C  D..

G
 padang lintang iki..
Am                    C
 madangi peteng wengi iki..
            G                   D
sing tansah kelingan marang awakmu..
Bm         Em
 piye kabarmu..
          Am
ati sing mbiyen tau manggon
     D
ning uripku..

G
 pancen aku salah..
Am                    C
 sing tau nggawe loro ati..
        G                  D  -C
sepuro njalukku mung biso iki..
Bm        Em
 aku ngakoni..
         Am    -Bm   -C      D
ora mung pisan mbiyen aku ngelarani..

(Chorus)
       C                D
sekarepmu.. wis pasrah uripku
          Bm         Em
sak pengenmu.. aku melu..
     Am            D
aku iki.. tansah salah..
        G
ning ngarepmu..

      C               D
sepurane.. mung iku bisoku..
        Bm        Em
sak tenane.. ati iki..
         Am           D
roso tresno.. tansah isih..
      G
ning awakmu..

(Int.) C  D  Bm  Em
       Am  D  G..

             G
pancen aku salah..
Am                    C
 sing tau nggawe loro ati..
        G                  D  -C
sepuro njalukku mung biso iki..
Bm        Em
 aku ngakoni..
         Am                  D
ora mung pisan mbiyen aku ngelarani..

(Chorus)
       C                D
sekarepmu.. wis pasrah uripku
          Bm         Em
sak pengenmu.. aku melu..
     Am            D
aku iki.. tansah salah..
        G
ning ngarepmu..

      C               D
sepurane.. mung iku bisoku..
        Bm        Em
sak tenane.. ati iki..
         Am           D
roso tresno.. tansah isih..
      G
ning awakmu..

    C                   D
sekarepmu.. wis pasrah uripku
      Bm             Em
sak pengenmu.. aku melu..
     Am            D
aku iki.. tansah salah..
        G
ning ngarepmu..

      C               D
sepurane.. mung iku bisoku..
        Bm        Em
sak tenane.. ati iki..
         Am           D
roso tresno.. tansah isih..
      G
ning awakmu..

Chord Sekarepmu