Kunci Gitar Christian SY - Gawe Sopo



(Intro) C  F  G  C
        A  Dm  F G C..

C
dek.. sabaro..
    F        C
aku ijeh rekoso..
Dm                  G
gawe uripmu ben tambah mulyo..

(Intro) F G

C
dek.. ngertio..
       F         C
aku ngene gawe sopo..
Dm                        G
rino nganti wengi kerjo gawe sopo..

(Reff)
         C
dungakno aku..
       F
iso nyenengke awakmu..
     G                       C
seng tak jaluk tetep ning sandingmu..
      F
ora bakal tak larani..
       C
awakmu seng tak tresnani..
    F        G            C
ora bakal.. aku mblenjani janji..

(Intro) F G C  F C Dm  G..

C
tenang tenango..
      F              C
ora bakal tak tinggalno..
Dm                  G
ati iki ra bakal ngelio..

(Reff)
         C
dungakno aku..
       F
iso nyenengke awakmu..
     G                       C
seng tak jaluk tetep ning sandingmu..
      F
ora bakal tak larani..
       C
awakmu seng tak tresnani..
    F        G            C
ora bakal.. aku mblenjani janji..

(Int.) F G C Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

(Reff)
         C
dungakno aku..
       F
iso nyenengke awakmu..
     G                       C
seng tak jaluk tetep ning sandingmu..
      F
ora bakal tak larani..
       C
awakmu seng tak tresnani..
    F        G            C
ora bakal.. aku mblenjani janji..

         C
dungakno aku..
       F
iso nyenengke awakmu..
     G                       C
seng tak jaluk tetep ning sandingmu..
      F
ora bakal tak larani..
       C
awakmu seng tak tresnani..
    F        G            C
ora bakal.. aku mblenjani janji..
    F        G            C
ora bakal.. aku ngelarani ati..

Lihat Semua :

Christian SY

Chord Kunci Gitar lainnya: