Brondong Production - Lalekno Rosoku Chord Mudah

(Intro) C Am Dm G
        Em A F-Em-Dm-C-G C..

 C         -Dm Em
aku ngroso.. soyo rene..
  Gm                   F
sifatmu ning aku dadi.. bedo..
     Fm        Am
setiomu soyo sudo..
    Dm
wis ra koyo..
    F    G           C
pas kowe ngomong tresno..

   C          Em
wektu iki.. terus mlaku..
   Gm                     F
ndudohke kabeh kisah anyarmu..
     Fm         Am
kowe ngajak bubaran..
  Dm
jebul roso..
  F            G            C
sayangmu tok bagi ro wong liyo..

(Chorus)
      F      G            Em
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Am        Dm       G
 pengenku iso bebrayan iso..
 C
urip sesandingan..
  F         G      Em         Am
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Dm         G        C
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

   C          Em
wektu iki.. terus mlaku..
   Gm                     F
ndudohke kabeh kisah anyarmu..
     Fm         Am
kowe ngajak bubaran..
  Dm
jebul roso..
  F            G            C
sayangmu tok bagi ro wong liyo..

(Chorus)
      F      G            Em
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Am        Dm       G
 pengenku iso bebrayan iso..
 C
urip sesandingan..
  F         G      Em         Am
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Dm         G        C
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

      F      G            Em
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Am        Dm       G
 pengenku iso bebrayan iso..
 C
urip sesandingan..
  F         G      Em         Am
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Dm         G        C
tetep dadi konco kowe ojo lungo..
        Dm         G        C
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

(Intro) G Em Am D
        Bm E C-Bm-Am-G-D G..

 G         -Am Bm
aku ngroso.. soyo rene..
  Dm                   C
sifatmu ning aku dadi.. bedo..
     Cm        Em
setiomu soyo sudo..
    Am
wis ra koyo..
    C    D           G
pas kowe ngomong tresno..

   G          Bm
wektu iki.. terus mlaku..
   Dm                     C
ndudohke kabeh kisah anyarmu..
     Cm         Em
kowe ngajak bubaran..
  Am
jebul roso..
  C            D            G
sayangmu tok bagi ro wong liyo..

(Chorus)
      C      D            Bm
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Em        Am       D
 pengenku iso bebrayan iso..
 G
urip sesandingan..
  C         D      Bm         Em
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Am         D        G
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       C D Bm Em
       Am D G..

   G          Bm
wektu iki.. terus mlaku..
   Dm                     C
ndudohke kabeh kisah anyarmu..
     Cm         Em
kowe ngajak bubaran..
  Am
jebul roso..
  C            D            G
sayangmu tok bagi ro wong liyo..

(Chorus)
      C      D            Bm
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Em        Am       D
 pengenku iso bebrayan iso..
 G
urip sesandingan..
  C         D      Bm         Em
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Am         D        G
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

      C      D            Bm
ngapunten sampun ngarepke njenengan..
Em        Am       D
 pengenku iso bebrayan iso..
 G
urip sesandingan..
  C         D      Bm         Em
lalekno rosoku.. siji penjalukku..
        Am         D        G
tetep dadi konco kowe ojo lungo..
        Am         D        G
tetep dadi konco kowe ojo lungo..

Chord Lalekno Rosoku